Ολυμπιακός: Έτσι ο Καρβαλιάλ άλλαξε τον Ελ Αραμπί!

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει όλα του τα «όπλα» να είναι διαθέσιμα και ο Κάρλος Καρβαλιάλ τα… ενεργοποιεί όπως έκανε με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός σε αυτή την μάχη που δίνει εντός και εκτός συνόρων θέλει να έχει σε εγρήγορση όλες τις πολύτιμες μονάδες του και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι μια από αυτές.

Ποιος θα ξεχάσει τι έχει κάνει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από το 2019 και μετά όπου φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Πολλές από τις επιτυχίες που έχει γευτεί ο Ολυμπιακός έχει και την δική του υπογραφή. Και τέτοιο… όπλο ο Κάρλος Καρβαλιάλ το θέλει μαζί του.

Έτσι ο 36χρονος άσος ήρθε ξανά στην επιφάνεια. Και φάνηκε πως ήταν ένα λάθος το γεγονός πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον είχε παροπλίσει.

Η ποιότητα που έχει ο έμπειρος επιθετικός δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ φρόντισε να δείξει στον Ελ Αραμπί πόσο τον θέλει μαζί του στο νέο εγχείρημα, από την πρώτη στιγμή.

Ολυμπιακός: Η συζήτηση Καρβαλιάλ – Ελ Αραμπί

Ήταν από τους παίκτες με τους οποίους μίλησε πρώτους. Για να μάθει καλύτερη την κατάσταση που επικρατούσε πριν έρθει καθώς ο Ελ Αραμπί είναι εκ των αρχηγών και η εμπειρία του είναι τέτοια που του δίνει την δυνατότητα να σκανάρει καλύτερα τις καταστάσεις.

Όταν έφτασαν την συζήτηση στην δική του κατάσταση, ο Ελ Αραμπί είπε πως είναι εδώ, πανέτοιμος. Εξήγησε πως αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα για να μην μείνει άπραγος. Καθώς άλλο είναι οι προπονήσεις και άλλο τα παιχνίδια.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ εξήγησε στον Ελ Αραμπί πως θέλει να γίνει ξανά κομβικός. Να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει 30 ποιοτικά λεπτά ή ακόμα και περισσότερο. Δίνοντας του έναν ειδικό ρόλο, ενώ κάποιες φορές, όπου είναι απαραίτητο θα είναι και βασικός.

Γιατί χρειάζεται και μια διαχείριση λόγω και της ηλικίας του. Ο Ελ Αραμπί δεν είχε κανένα πρόβλημα με όλο αυτό καθώς όλοι θέλουν ο Ολυμπιακός να παίρνει νίκες και να συνεχίζει την πορεία του προς την εκπλήρωση των στόχων τους.

Και μπορεί τώρα να απουσιάσει στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά ο τραυματισμός δεν θα τον κρατήσει πολύ εκτός δράσης.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπορούσε να αγνοήσει έναν ποδοσφαιριστή που σε κάθε σεζόν έβαζε το λιγότερο 15 γκολ. Παράλληλα με την άψογη τεχνική του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στην δημιουργία.

Για τον Ελ Αραμπί αυτός είναι και ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του. Κατά πάσα πιθανότητα το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό. Επιθυμία του είναι να αποχωρήσει έχοντας βοηθήσει και σε αυτή τη σεζόν όπου οι Πειραιώτες είναι σε διαδικασία δημιουργίας νέας ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News