Παναθηναϊκός Aktor: Αυτή είναι η κατάσταση του Λεσόρ ενόψει Ερυθρού Αστέρα

Ο Γάλλος σέντερ είναι ο «πονοκέφαλος» που έχει η ομάδα να διαχειριστεί λίγα 24ώρα πριν το σημαντικό παιχνίδι με τους Σέρβους του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Το βράδυ της Τρίτης (26/12), ο Ματίας Λεσόρ έκανε ένα βήμα μπροστά.

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ο βασικός πυλώνας των «πράσινων» στη φροντ λάιν. Είναι ένας από τους πιο «κομβικούς» παίκτες της ομάδας τη φετινή σεζόν και η επίδραση του είναι σημαντική. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αρμάνι και μετά από ένα φάουλ (στα όρια του αντιαθλητικού) του Μέλι, ο Γάλλος σέντερ έπεσε άσχημα στο παρκέ με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος. Το ευχάριστο για τον Γάλλο σέντερ είναι πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν «καθαρές». Φυσικά δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Γάλλος ψηλός έκανε ένα σημαντικό βήμα στην δουλειά που έγινε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τρίτης. Ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και φυσικά έκανε και θεραπεία. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη (27/12) ημέρα που θα ξεκαθαρίσει αρκετά για το αν ο Εργκίν Αταμάν θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στην δωδεκάδα με τους Σέρβους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News