Παναθηναϊκός Aktor: Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ «πιέζει» να φορέσει τα πράσινα!

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έχει ρίξει εκ νέου «γέφυρες» επικοινωνίας ώστε να έρθει στο ΟΑΚΑ και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε μια υπόθεση που πιθανότατα θα απασχολήσει περισσότερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ιστορία ανάμεσα στον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τους «πράσινους» δεν είναι… φρέσκια. Εχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι όταν ο ομογενής γκαρντ και ο Παναθηναϊκός είχαν μιλήσει και είχαν δώσει τα χέρια για να συνεργαστούν, αλλά αυτή η συνεργασία δεν προχώρησε λόγω της Φενέρ (είχε και συμβόλαιο) που δεν είχε την διάθεση να τον αποδεσμεύσει παρά το γεγονός πως ο έμπειρος «μπόμπερ» ήθελε να αποχωρήσει. Στο μυαλό του Ντόρσεϊ υπήρχε και υπάρχει το όνομα του Παναθηναϊκού. Δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό του. Πρόσφατα ακολούθησε τον λογαριασμό των «πράσινων» στο Instagram, κάτι που σχολιάστηκε αρκετά.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ «χτύπησε» την πόρτα του Παναθηναϊκού Aktor ξανά και έδειξε με τον τρόπο του πως θέλει να φορέσει άμεσα τα πράσινα. Θυμίζουμε πως οι μεταγραφές μεταξύ ομάδων Ευρωλίγκας, λήγει στις 1/1/2024. Κατά συνέπεια αν είναι να γίνει το… ντιλ θα πρέπει να γίνει άμεσα. Όμως με τα τωρινά δεδομένα τα πράγματα δεν είναι εύκολα και υπάρχουν λόγοι. Αν έρθει ο Ντόρσεϊ, θα πρέπει να υπάρξει άμεσα μια αποχώρηση στους γκαρντ. Ο Κάιλ Γκάι δεν αγωνίζεται και έχει κάνει σκέψεις για να βρει ομάδα (αν αυτό συμβεί, συμφέρει τους «πράσινους» που αμέσως θα πουν ναι) με το συμβόλαιό του να είναι στα 700.000 δολάρια και η σκέψη να γίνει trade με τον Ντόρσεϊ και να πάει στην Φενέρ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ «χτύπησε» την πόρτα του Παναθηναϊκού Aktor ξανά και έδειξε με τον τρόπο του πως θέλει να φορέσει άμεσα τα πράσινα. Θυμίζουμε πως η ανταλλαγή μεταξύ ομάδων Ευρωλίγκας, λήγει στις 1/1/2024.

Το άλλο θέμα έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει την χημεία του, τους ρόλους του στο παρκέ και να έρθει ο Ντόρσεϊ άμεσα σίγουρα θα θέλει να έχει έναν σοβαρό χρόνο συμμετοχής κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και να μπορέσει να ανοίξει χώρος και για τον ομογενή γκαρντ ο οποίος έχει συμβόλαιο που ξεπερνάει τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια (προφανώς και οι «πράσινοι» έχουν την οικονομική ευχέρεια). Μένει να φανεί αν θα γίνει άμεσα το ντιλ με τον χρόνο να τρέχει, αλλά το πιθανότερο είναι (αν δεν υπάρξει ανατροπή), να μετατεθεί για το ερχόμενο καλοκαίρι μια και στο συμβόλαιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ υπάρχει μπάι άουτ αποδέσμευσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News