Παναθηναϊκός Aktor: Ερχεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τα… δώρα!

EUROKINISSI

Ο Ελληνας πάουερ φόργουορντ μετράει αντίστροφα για να πατήσει ξανά παρκέ σε επίσημο παιχνίδι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει πως και πως τις υπηρεσίες του που θα του δώσουν έξτρα λύσεις σε πολλά πράγματα. Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης.

Ο Παναθηναϊκός Aktor περιμένει ένα ακόμα κομμάτι του φετινού παζλ ώστε να «κολλήσει» και αυτό και κατά συνέπεια όντας πλήρης να μπορέσει να βάλει περισσότερο… μπρος τις μηχανές του μέσα στο 2024. Διότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι αμέτρητες και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κοντά θα έρχεται η ώρα της… κρίσης (ή αλλιώς τα ματς που θα κρίνουν προκρίσεις και τίτλους). Αναφερόμαστε στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε για τον έμπειρο Ελληνα παίκτη. «Ελπίζω να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα». Θυμίζουμε πως ο «Πάπι» είχε υποβληθεί σε επέμβαση στα τέλη Οκτώβρη στο γόνατο ώστε να μπορέσει να επιστρέψει δριμύτερος.

Κοντοζυγώνει η ώρα της επιστροφής. Ηδη ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει πατήσει παρκέ και κάνει ατομικό πρόγραμμα ώστε να είναι σε καλή φυσική κατάσταση ενώ κάνει και τα σουτάκια του (σε συνδυασμό με την απαραίτητη αποθεραπεία) ώστε να αποκτήσει σταδιακά και ρυθμό όταν έρθει η ώρα να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα. Οι σκέψεις-εκτιμήσεις αναφέρουν πως πιθανότατα ο Παπαπέτρου (αναλόγως και το πώς θα ανταποκριθεί το γόνατο στις προπονήσεις) θα μπορέσει να δώσει το παρών στην δεύτερη διαβολοβδομάδα εντός ΟΑΚΑ κόντρα σε Εφές (9/1) και Μονακό (11/1) για την Ευρωλίγκα.

Οι σκέψεις-εκτιμήσεις αναφέρουν πως πιθανότατα ο Παπαπέτρου (αναλόγως και το πώς θα ανταποκριθεί το γόνατο στις προπονήσεις) θα μπορέσει να δώσει το παρών στην δεύτερη διαβολοβδομάδα εντός ΟΑΚΑ κόντρα σε Εφές (9/1) και Μονακό (11/1) για την Ευρωλίγκα.

Φυσικά η επιστροφή του θα σκορπίσει χαμόγελα στο τεχνικό επιτελείο και στους συμπαίκτες του. Ο Ελληνας φόργουορντ θα δώσει έξτρα λύσεις στο κομμάτι της ενέργειας στην άμυνα και θα μπορέσει να αποφορτίσει τον Γκριγκόνις ενώ θα είναι ένα ακόμα μέγεθος στο «3» που θα έχει την δυνατότητα να βάζει το κορμί του και να δίνει λύσεις στον τομέα των ριμπάουντ. Ταυτόχρονα οι «πράσινοι» θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν περισσότερους πόντους από το λόου ποστ κάτι που αρέσει αρκετά στον 29χρονο Ελληνα περιφερειακό. Δύο σχήματα με τους Παπαπέτρου-Ερνανγκόμεθ-Λεσόρ ή Παπαπέτρου-Μήτογλου-Λεσόρ θα δώσει έξτρα μέγεθος και μπόλικη άμυνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News