Κώστας Τσιμίκας: Τότε θα επιστρέψει στην δράση ο «Greek Scouser»!

Σύμφωνα με το έγκυρο Athletic, ο άτυχος «Τσίμι» ενδέχεται να προλάβει τα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής στα play-off με στόχο το εισιτήριο στο Euro.

Ο Ελληνας μπακ είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ με αποτέλεσμα να σπάσει την κλείδα του. Ενας τραυματισμός που αποτελεί φυσικά που «πλήγωσε» την ομάδα του Κλοπ, αλλά σκόρπισε και έντονη ανησυχία στην Εθνική ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων των play-off του Μαρτίου που θα κρίνουν αν η Ελλάδα πάρει το εισιτήριο για το Euro.

Σύμφωνα με το έγκυρο Athletic και το podcast Walk On, ο Κώστας Τσιμίκας έχει πολλές πιθανότητες για να προλάβει τα κρίσιμα ραντεβού της Εθνικής. Όπως ενημέρωσε ο ρεπόρτερ της Λίβερπουλ, Τζέιμς Πίρς, ο Ελληνας μπακ ο οποίος κάνει εντατικά αποθεραπεία, μπορεί να επιστρέψει στα τέλη Φλεβάρη στην αγωνιστική δράση και κατά συνέπεια αναμένεται να είναι 100% έτοιμος εντός Μαρτίου. Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις-εκτιμήσεις του έγκυρου ρεπόρτερ, τότε ο «Τσίμι» θα προλάβει τα μεγάλα παιχνίδια της Εθνικής, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό των play-off στις 21 Μαρτίου κόντρα στο Καζακστάν και έπειτα αν πάνε όλα καλά να δώσει το παρών και στον τελικό είτε με την Γεωργία είτε με το Λουξεμβούργο στις 26 του ίδιου μήνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News