Παναθηναϊκός Aktor: Απέφυγε τα χειρότερα ο Σλούκας, δύσκολα κόντρα σε Βαλένθια!

Ο αρχηγός των «πράσινων» έχει ελαφρύ τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και κατά συνέπεια απέφυγε την θλάση, νιώθει καλύτερα, αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στις «νυχτερίδες» είναι ελάχιστες.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μεγάλος… πονοκέφαλος μετά το ματς με την Μπασκόνια. Ο Ελληνας γκαρντ όταν εκτέλεσε τις βολές μετά το αντιαθλητικό από τον Κοστέλο ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πήγε για μαγνητική όταν η αποστολή έφτασε στην Βαλένθια και αυτή έδειξε πως έχει υποστεί ένα ελαφρύ τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Κατά συνέπεια επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση.

Το ευχάριστο για τους «πράσινους» και τον Ελληνα γκαρντ ήταν ότι ο Σλούκας απέφυγε τα χειρότερα, ή αλλιώς απέφυγε την θλάση. Ο έμπειρος οργανωτής νιώθει καλύτερα, αλλά η συμμετοχή του στο ματς με την Βαλένθια (5/1) θα κριθεί ανήμερα του αγώνα από το ιατρικό τιμ. Βέβαια οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας κόντρα στους «πορτοκαλί» είναι ελάχιστες. Το πιθανότερο είναι ο αρχηγός της ομάδας να απουσιάσει από το ματς της Παρασκευής μια και υπάρχει νέα διαβολοβδομάδα κόντρα σε Εφές και Μονακό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News