Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ημέρα Νταβίντ Κάρμο, τι γίνεται με Γκαστόν Ερνάντες - Νέο όνομα για στόπερ!

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ημέρα Νταβίντ Κάρμο, τι γίνεται με Γκαστόν Ερνάντες - Νέο όνομα για στόπερ!

Ποια η συμφωνία που έκανε ο Ολυμπιακός με την Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο και οι εξελίξεις αναφορικά με τον Γκαστόν Ερνάντες καθώς και το νέο όνομα στόπερ που μπήκε στο κάδρο!

Ο Ολυμπιακός είναι… απλωμένος στο μεταγραφικό παζάρι και τα δίνει όλα για να κλέίσει τα μέτωπα που έχει ανοίξει, με πρώτο αυτό του Νταβίντ Κάρμο.

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια για τον δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο. Το ενοίκιο αναμένεται να είναι κοντά στις 500.000 ευρώ, συν το υπόλοιπο των ετήσιων απολαβών του Νταβίντ Κάρμο. Παράλληλα μπήκε και οψιόν αγοράς που λέγεται πως είναι στα 15. εκατ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην μέρα να υπάρξουν επίσημες διαβεβαιώσεις από όλες τις πλευρές.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ είναι μια επιλογή του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος τον έχει βοηθήσει στην εξέλιξη του, όταν τον είχε παίκτη στην Μπράγκα.

Για το θέμα του Γκαστόν Ερνάντες φέρεται να υπάρχουν ζητήματα με τα οικονομικά. Η Σαν Λορέντσο επιμένει να θέλει τα κοντά 3.6 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του. Ο Ολυμπιακός πρόσφερε αυτό το ποσό για το 80%. Επίσης ένα ακόμα θέμα που έχει προκύψει είναι πως η ομάδα της Αργεντινής θέλει να έχει λόγο σε μια πιθανή μεταπώληση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

Πολλές οι απαιτήσεις της, με βάση τα όσα λένε στην Αργεντινή και ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί όλα τα διαπραγματευτικά του όπλα.

Παράλληλα κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις για να είναι απόλυτα έτοιμος. Μια από αυτές είναι του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Πρόκειται για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι που έρχεται και ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση, μπαίνοντας σφήνα καθώς με τον Αυστριακό άσο μιλάει μέρες τώρα η Μπεσίκτας.

Ο έμπειρος άσος μπήκε τις τελευταίες ημέρες στο κάδρο των μεταγραφών καθώς ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά την αγορά. Επίσης διατηρεί άψογες σχέσεις και με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ γνωστή και η φιλία των οπαδών των δύο ομάδων.

Το καλοκαίρι μάλιστα δόθηκε στην σερβική ομάδα ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ που είχε μπει στο.. ψυγείο μετά τα όσα είχε κάνει, φεύγοντας ξαφνικά από την Ελλάδα και απαιτώντας μεταγραφή!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News