Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Έτσι έκλεισε ο Μπακασέτας - Η «απάντηση» Αλαφούζου σε Μελισσανίδη

Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Έτσι έκλεισε ο Μπακασέτας - Η «απάντηση» Αλαφούζου σε Μελισσανίδη

Ο Παναθηναϊκός και ο Τάσος Μπακασέτας έδωσαν τα χέρια για να ολόκληρωθεί μια μεγάλη μεταγραφή που έχει έντονο παρασκήνιο αφού αποτελεί και την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνηση – ματ στις μεταγραφές καθώς ο Τάσος Μπακασέτας είναι δικός του και αναμφίβολα ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό.

Μια από τις σπουδαίες μεταγραφές του χειμώνα καθώς είναι και ο Ολυμπιακός που έχει φέρει στην Ελλάδα τον Ζέλσον Μαρτίνς ενώ παιρνει και τον Νταβίντ Κάρμο. Ο Τάσος Μπακασέτας είναι στα καλύτερα του και ο Παναθηναϊκός ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό.

Οι «πράσινοι» έριξαν όλο το βάρος στον διεθνή άσο τις τελευταίες ημέρες. Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στον Γιάννη Παπαδημητρίου να κάνει ό,τι είναι δυνατόν και αναφορικά με τα οικονομικά είναι ανοικτός να ξεπεράσει τα ελληνικά δεδομένα. Έτσι ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων, που μιλάει καιρό με τον Μπακασέτα, έκανε την κίνηση – ματ.

Του έριξε στο τραπέζι των συνομιλιών πολλά χρήματα. Καθώς με τα μπόνους ο Μπακασέτας μπορεί να φτάσει έως και τα 2 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές, με τις καθαρές να είναι στο 1.5 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ όπου έγινε συνάντηση στην Τραπεζούντα, όπου βρέθηκαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σε ταξίδι – αστραπή. Μάλιστα πήγαν με ιδιωτική πτήση για να καλύψουν και τα… νότα τους.

Η Τραμπζονσπόρ βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων κι έτσι έδειξε και η ίδια συγκαταβατική αν και δεν είναι γνωστό το ποσό που θα πάρει. Δεν μπορεί να είναι μεγάλο όμως καθώς ο Μπακασέτας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και επικοινωνιακά αφήνοντας πίσω το θέμα με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε και την… απάντηση του στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Καθώς η ΑΕΚ έχει κλείσει τον Μπρινιόλι, αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπακασέτα, που έχει συνδεθεί με την Ένωση και οι φίλοι της ήθελαν να τον δουν ξανά να φοράει την φανέλα της!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News