Παναθηναϊκός Aktor: Ελπίδες για Βιλντόσα και Μπαλτσερόφσκι, εκτός ο Σλούκας με Αρμάνι

Ο Αργεντινός γκαρντ έβγαλε μέρος του προγράμματος και έχει κάποιες πιθανότητες για το ματς με τους Ιταλούς, όπως και ο Πολωνός σέντερ. Δεν θα αγωνιστεί ο αρχηγός των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα ευχάριστο νέο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Την επιστροφή του Λούκα Βιλντόσα. Ο Αργεντινός γκαρντ είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στο ματς με το Περιστέρι (7/1) υποβλήθηκε σε επέμβαση και η αρχική ιατρική διάγνωση ανέφερε πως θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Αντ’ αυτού ο Βιλντόσα ανέτρεψε τα δεδομένα.

Ο Αργεντινός γκαρντ έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος και υπάρχουν πιθανότητες να παίξει ακόμα και κόντρα στους Ιταλούς. Αν δεν τα καταφέρει αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στην Ζαλγκίρις. Από την άλλη εκτός θα είναι ο Κώστας Σλούκας (έκανε ατομικό πρόγραμμα) μετά την θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη. Από την άλλη ο Μπαλτσερόφσκι έκανε  μέρος του προγράμματος και έχει ελπίδες για το παιχνίδι με τους Ιταλούς. Ο Εργκίν Αταμάν ενημέρωσε πως «νομίζω πως ο Σλούκας δεν θα παίξει. Ο Λούκα Βιλντόσα έκανε προπόνηση σήμερα. Δεν είναι έτοιμος, αλλά θα το προσπαθήσει».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News