Ολυμπιακός: Συσκέψεις στο Ρέντη και συζήτηση Καρβαλιάλ με Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ

Ολυμπιακός: Συσκέψεις στο Ρέντη και συζήτηση Καρβαλιάλ με Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ

Ο Ολυμπιακός κάνει επανεκκίνηση αφού η σεζόν έχει δρόμο ακόμα και το πρώτο κομμάτι των Κοβάσεβιτς, Καρεμπε ήταν να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών ενώ είχαν ιδιαίτερη κουβέντα και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός περνάει μια μεταβατική περίοδο με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά θα βρει ξανά τον δρόμο του με τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Κριστιάν Καρεμπέ να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Η χθεσινή πρώτη μέρα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον Ρέντη ως αθλητικός διευθυντής ήταν ιδιαίτερη. Είχε πολλές συσκέψεις κυρίως με την παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ για να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά. Ο Ολυμπιακός βάζει και τις έντονες προσωπικότητες τους στο… παιχνίδι. Ξέρουν πως να λειτουργήσουν αφού και οι ίδιοι ήταν ποδοσφαιριστές.

Πέραν των όσων είπαν κι έκαναν με τους παίκτες οι Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ, Καρβαλιάλ τα είπαν και μεταξύ τους. Ο Πορτογαλος τεχνικός ανέλυσε το σκεπτικό του αλλά και τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επεσήμανε τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν και πως ο ίδιος έχει το πλάνο στο μυαλό του για την ομάδα που αλλάζει.

Τόσο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όσο και ο Κριστιάν Καρεμπέ είπαν κι εκείνοι τις δικές του σκέψεις για την ομάδα. Κυρίως ο Κοβάσεβιτς καθώς ο Καρεμπέ είναι κοντά και μιλάει συνέχεια με τον Καρβαλιάλ.

Το καλό της ομάδας θέλουν όλοι και μαζί θα παλέψουν γι’ αυτό, προς το παρόν. Καθώς παραμένουν τα σενάρια αναφορικά με τις σκέψεις που κάνει ο Ολυμπιακός για την αλλαγή προπονητή.

Σενάρια που πηγάζουν κυρίως από το εξωτερικό και τελευταία από την Σερβία μετά την ανακοίνωση πως ο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει το πόσο του αθλητικού διευθυντή.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός περνάει στην επόμενη μέρα. Ετοιμάζει να κάνει κι άλλες κινήσεις για να διορθώσει την εικόνα του και να είναι πιο ανταγωνιστικός.

Την επόμενη εβδομάδα έχει και την πρώτη αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος για τα playoffs του Conference League. Πρέπει να τα δώσει όλα για να εκπληρώσει τον στόχο της πρόκρισης. Παράλληλα μετά από καιρό θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του.

Επίσης υπάρχουν και τα playoffs του πρωταθλήματος. Εκεί όπου τα ντέρμπι θα είναι πολλά και οφείλει να κάνει το καθήκον του δίνοντας και απαντήσεις.

Οι παίκτες έχουν αναλογιστεί και τις δικές τους ευθύνες, όπως φάνηκε και κατά την χθεσινή μέρα στο Ρέντη. Θέλουν να πάρουν νίκες στα σημαντικά παιχνίδια, κάτι που ακόμα δεν έχουν κάνει φέτος. Το πείσμα τους είναι μεγαλύτερο και αυτό θα ενισχύσουν και οι Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ. Δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, που έχουν βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις και ξέρουν πως να αντιδράσουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News