Μαρκίνιος Φερεντσβάρος: «Στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός θα συναντήσει μια.. κόλαση !»

Ο εξτρέμ της Φερεντσβάρος, Μαρκίνιος έκανε δηλώσεις στην ουγγρική εφημερίδα «Nemzeti», όπου υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περάσει μέσα από μια κόλαση στην Groupama Arena της Βουδαπέστης, αν θέλει να προκριθεί.

Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να επιβληθεί της Φερεντσβάρος με 1-0 και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα  για την φάση των «16» του UEFA Conference League.

Από πλευράς των Ούγγρων, ο 24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος, πραγματοποιώντας συνέντευξη στην τοπική ουγγρική εφημερίδα «Nemzeti», ισχυρίστηκε αρχικά πως η Φερεντσβάρος συνιστά μια δυσκολοκατάβλητη και καλά δουλεμένη ομάδα και τόνισε πως θα αγωνιστεί για να ανατρέψει το σκορ και να προκριθεί εκείνη, καθώς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρεί, πως θα πάρει μεγάλη ώθηση και από την «καυτή» ατμόσφαιρα, που αναμένεται να  δημιουργήσουν οι φιλάθλοι της στην Groupama Arena.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός εξτρέμ παρομοίασε αυτό που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός με «κόλαση», στο πλαίσιο των τοποθετήσεων του για τον επικείμενο αγώνα της Πέμπτης (22/2). Δήλωσε:

Αναφορικά με την αναμέτρηση στο Φάληρο: «Ο αγώνας στον Πειραιά ήταν ιδιαίτερος. Στο γήπεδο, ένιωθα ότι δεν μπορούσες να χάσεις ούτε στιγμή, δεν υπήρχε ρελαντί, έπρεπε να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια. Είναι σπάνιο να έχεις τέτοιο ματς, όταν κάθε μικρή κίνηση μετράει. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά ήμασταν άξιοι αντίπαλοι.

 

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα. Μετά το ματς, ήμουν ιδιαίτερα θυμωμένος, καθώς ήταν σημαντικό να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην Ελλάδα και να μην χρειαστεί να πάμε στο δεύτερο σκέλος με μειονέκτημα. Δυστυχώς χάσαμε τη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν κενό από τα πλάγια, θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει το μηδέν. Αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα, αρκετοί βασικοί παίκτες ήταν κουρασμένοι».

 

Aναφορικά με την αναμέτρηση που έρχεται, στην Βουδαπέστη: «Η ρεβάνς είναι εδώ! Μεγάλη ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στην Αθήνα, αλλά όλοι να είναι σίγουροι ότι θα είναι ακόμα περισσότερο στην Groupama Arena. Η Φερεντσβάρος έχει οπαδούς όπως κανένας άλλος σύλλογος στην Ευρώπη, είδαμε πόσος κόσμος μας συνόδευσε στον Πειραιά. Και μπορούν να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, είναι καθήκον μας να πάρουμε το μέγιστο από τον εαυτό μας στο γήπεδο. Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη!»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News