Champions League: Σπουδαία ανατροπή η Μπάγερν, δεύτερη νίκη για Παρί

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε την ανατροπή και με τον Χάρι Κέιν να δείχνει τον δρόμο, έφτασε στη νίκη με 3-0, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League. Με ηγέτη τον Κιλιάν Εμπαπέ, η Παρί πήρε τη νίκη επί της Σοσιεδάδ στην Ισπανία (2-1).

Επιτέλους χαρά για την Μπάγερν! Η βαυαρική ομάδα ανέτρεψε την ήττα του αγώνα της Ρώμης και επικρατώντας 3-0 της Λάτσιο στο Μόναχο πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι και στο 17′ πλησίασαν στο γκολ με πλασέ του Κέιν που πέρασε λίγο άουτ.
Η αρχή για τη μεγάλη ανατροπή έγινε στο 38′ με κεφαλιά του Κέιν, κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα η Λάτσιο είχε απειλήσει με τον Ιμόμπιλε.

Η Μπάγερν πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο 45+2′ με κοντινή κεφαλιά του Μίλερ, ενώ στο 66′ τα πάντα κρίθηκαν, όταν ο Κέιν ζευγάρωσε τα γκολ του με κοντινή προσπάθεια.

Με ηγέτη τον Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ζευγάρωσε τις νίκες της επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-1 στην Ισπανία), πιστοποιώντας ποιος ήταν το αφεντικό της σειράς.

Ο Εμπαπέ άγγιξε το γκολ στο 10′, αλλά πέντε λεπτά αργότερα δεν λάθεψε, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Ντεμπελέ. Η Σοσιεδάδ πλησίασε στην ισοφάριση στο 45+1′ με τον Κούμπο, προτού ο Εμπαπέ ξανασκοράρει στο 56′. Εκτοτε, η βασκική ομάδα απώλεσε αρκετές ευκαιρίες για το γκολ της τιμής, το οποίο μπήκε στο 89’ με τον Μερίνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News