Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρόκριση στην Πόλη - Ποια η αποστολή για Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Αναχωρεί για την Πόλη - Ποια η αποστολή για Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός φεύγει για την Κωνσταντινούπολη ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο των προημιτελικών του Conference League. Ποια η αποστολή για την Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρώι για την Κωνσταντινούπολη ενόψει της ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει γνωστή την αποστολή.

Έτοιμος να δώσει την μάχη του είναι ο Ολυμπιακός και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League έχοντας νικήσει 3-2 τη Φενέρμπαχτσε στο πρώτο ματς.

Η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε την Τρίτη (/16-4) και σήμερα (17/4) έγινε γνωστή η αποστολή από τον Μεντιλίμπαρ, την οποία αποτελούν οι:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

Φυσικά απουσιάζει ο Παναγιώτης Ρέτσος λόγω τιμωρίας. Μέσα βρίσκεται ο νεαρός Ισίδωρος Κουτσίδης. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο που έχει ο Ολυμπιακός στα σπλάχνα του. Ο Μεντιλίμπαρ τον πήρε μαζί του για να καλύψει και το κενό που υπάρχει με την απουσία του Παναγιώτη Ρέτσου. Καθώς ουσιαστικά, μετά τους Κάρμο, Ντόη είναι ο τρίτος κεντρικός αμυντικός της αποστολής.

Φυσικά επιστρέφει ο  Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες.

Με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει ο Ολυμπιακός θα δώσει συνέντευξη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» το απόγευμα στις 18:00. Μαζί με τον Μεντιλίμπαρ θα είναι και ο Ντάνιελ Ποντένσε, που θα εκπροσωπήσει τους παίκτες.

Μια ώρα αργότερα, θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός και την τελευταία του προπόνηση, στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι. Σε αυτή αναμένεται να βάλει ο Μεντιλίμπαρ και τις τελευταίες… πινελιές της τακτικής του, αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News