Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι επιμένουν για Φορτούνη και Τράμπζονσπορ

Νέα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Φορτούνη στην Τουρκία για λογαριασμό της Τράμπζονσπορ

Δεν είναι η πρώτη και όπως φαίνεται ούτε η τελευταία φορά που τα τουρκικά ΜΜΕ συνδέουν την Τράμπζονσπορ με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, μετρώντας 11 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή την φορά η fotoMac γράφει ότι ο σύλλογος της Τραπεζούντας ενδιαφέρεται έντονα για τον άσο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Τράμπζονσπορ ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή με τα ηγετικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν <<γάντι>> με αυτά του Φορτούνη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι τον Ιανουάριο η ομάδα από την Τραπεζούντα  πούλησε τον Τάσο Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό, επομένως είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα κινηθεί για έναν πρωτοκλασάτο μεσοεπιθετικό.

Οι Τούρκοι τονίζουν πως ο Φορτούνης μπορεί να αλλάξει επίπεδο την Τράμπζονσπορ και να την κάνει ξανά διεκδικήτρια του τίτλου στην Τουρκία. Σημειώνεται, ότι φέτος η πρωταθλήτρια του 2022 βρίσκεται στο -25 από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ και στο -23 από τη Φενέρμπαχτσε.

Υπενθυμίζεται, ότι το συμβόλαιο του Φορτούνη με τους πειραιώτες ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο είναι προφανές πως πριν εξετάσει την οποιαδήποτε πρόταση από το εξωτερικό, πρώτα θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News