Μίλαν - Ιντερ: Τρεις παίκτες που πρόδωσαν τους Ροσονέρι και επιστρέφουν…

Η Μίλαν υποδέχεται την Ιντερ για το ντέρμπι Ντέλλα Μαντονίνα με τρεις παίκτες να έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες

Μίλαν και Ίντερ θα αναμετρηθούν στο Σαν Σίρο χωρίς μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον από πλευράς Νερατζούρι τουλάχιστον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το αποψινό ντέρμπι θα είναι αδιάφορο. Να θυμίσουμε πως η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν φέτος με γηπεδούχο την Ίντερ είχαμε ένα πολύ βαρύ σκορ της τάξεως του 5-1 εις βάρος της Μίλαν.

Όμως υπάρχουν τρείς παίκτες στα υπάρχων ρόστερ που έχουν αλλάξει στρατόπεδα και γνωρίζουν καλά το ντέρμπι. Φυσικά αναφερόμαστε στους Χακάν Τσαλχάνογλου, Ματέο Νταρμιάν και Φραντσέσκο Ατσέρμπι, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί στην Μίλαν αλλά αργότερα επέλεξαν την άλλη πλευρά του μιλάνου.

Σίγουρα οι Νταρμιάν και Ατσέρμπι υπήρξαν για ελάχιστο χρονικό διάστημα στη Μίλαν, με αυτόν που ξεχωρίζει να είναι ο Τσαλχάνογλου καθώς αυτός είναι ο άνθρωπος που έχει ερωτευθεί και μισηθεί περισσότερο από τους τρείς. Αρχικά ο Νταρμιάν σε δυο σεζόν που υπηρέτησε τους Ροσονέρι σημείωσε 4 συμμετοχές μόνο στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Ατσέρμπι σημείωσε 10 συμμετοχές, οι δυο εκ των οποίων ήταν στο Champions League. Ενώ ο Τσαλχάνογλου πριν φύγει από την Μίλαν είχε πετύχει 172 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε και 32 γκολ.

Οπότε όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς μιλάμε για τρείς παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται καλύτερα την έννοια της λέξης ντέρμπι από τον οποιονδήποτε καθώς και την βαρύτητα που έχει για την πόλη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News