Παναθηναϊκός AKTOR: Αλλάζει η έδρα με τη Μακάμπι

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα η Μακάμπι θα έχει ως έδρα την “Χάλα Πιονίρ” στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για να έχει στο πλευρό 1.000 οπαδούς της.

Η Μακάμπι συνεχίζει να παλεύει για να έχει όσους περισσότερους φιλάθλους γίνεται στο Game 3 (30/4) της σειράς στο Βελιγράδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Κέρδισε το δικαίωμα να έχει 500 από 300 φιλάθλους στο πλευρό της. Τελικά όμως το Game 3 (και αν χρειαστεί το Game 4) θα γίνει σε άλλο γήπεδο και υπάρχει ελπίδα αυτό να βοηθήσει στην αύξηση χωρητικότητας.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ο τρίτος αγώνας της σειράς θα φιλοξενηθεί στην “Χάλα Πιονίρ” (όπως και αρκετοί αγώνες της κανονικής περιόδου) και όχι στην Stark Arena. Δεδομένου λοιπόν ότι η “Χάλα Πιονίρ” έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα, η Μακάμπι ελπίζει ότι θα πάρει την άδεια της αστυνομίας για να έχει στο πλευρό της 1.000 φιλάθλους και όχι 500.

Σε περίπτωση που η “ομάδα του λαού” καταφέρει να πάρει την σχετική άδεια, τότε γίνεται σαφές ότι θα αισθανθεί περισσότερο ότι θα παίζει εντός έδρας. Προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News