Champions League:Η Μπάγερν που θέλει να σώσει τη χρονιά και η Ρεάλ... που δεν την ξεγράφεις ποτέ

Απόψε (30/4) η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00 στο Αλιάνζ Αρένα, για την ημιτελική φάση του Champions League.

Η Μπάγερν συναντά γι’ ακόμη μια φορά τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League με φόντο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Οι Βαυαροί έχουν άσχημες αναμνήσεις από την Βασίλισσα καθώς η τελευταία φορά που πέρασαν τους Μαδριλένους ήταν το μακρινό 1987 με τον Λόταρ Ματέους να πραγματοποιεί μια μαγική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι (σκοράροντας 2 γκολ) με την Μπάγερν να νικά με 4-1 και παρόλο την ήττα της στο επόμενο παιχνίδι με 1-0, να περνάει στον τελικό όπου και ηττήθηκε από την Πόρτο με 2-1. Πιο συγκεκριμένα αυτό το ζευγάρι έχει βρεθεί στα ημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης 7 φορές με την Ρεάλ να μετρά 5 προκρίσεις έναντι 2 της Μπάγερν.

Η τελευταία φορά όμως που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το 2018, όπου η Ρεάλ είχε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 1-2 στην έδρα της Μπάγερν ενώ στον επαναληπτικό, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Μάλιστα εκείνη την χρονιά η Μερένχες σήκωσαν το 13ο Champions League της ιστορίας τους, επικρατώντας της Λίβερπουλ στον τελικό με σκορ 3-1.

Αν μη τι άλλο η Μπάγερν Μονάχου είναι δεδομένο πως έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Σίγουρα, οι Μαδριλένοι φαντάζουν το μεγάλο φαβορί, μετά την πρόκριση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά οι Βαυαροί φαίνεται πως έχουν πάρει τα πάνω τους και δεν θα πέσουν αμαχητί.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News