Γιώργος Μπαρτζώκας: «Κάποιοι έλεγαν πριν 4-5 χρόνια πως θα ήταν όνειρο απατηλό να πάει ξανά ελληνική ομάδα στο Final 4»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για δίκαιη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague.

Τρισευτυχισμένος μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 63-59 της Μπαρτσελόνα και «σφράγισε» το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στη Nova μετά το τέλος του αγώνα της Βαρκελώνης έκανε λόγο για δίκαιη πρόκριση του Ολυμπιακού. Ακόμη, ο Έλληνας προπονητής σημείωσε ότι έγκριτοι δημοσιογράφοι πριν 4-5 χρόνια ανέφεραν ότι δύσκολα ελληνική ομάδα θα προκρινόταν στο Final 4 και ο Ολυμπιακός το κατάφερε για τρίτη διαδοχική φορά.

«Κάποιοι έλεγαν πριν 4-5 χρόνια πως θα ήταν όνειρο απατηλό να πάει ξανά μια ελληνική ομάδα στο Final 4. Εμείς το κάναμε τρεις φορές σερί. Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, περάσαμε από μια δύσκολη διαδρομή, κάποια στιγμή είχαμε ρεκόρ 7-8, αλλά μετά κάναμε έναν φοβερό δεύτερο γύρο, κάναμε κάποιες προσθήκες, μείναμε ενωμένοι και όλο το κλαμπ είναι πάρα πολύ υποστηρικτικό. Είναι ένα περιβάλλον που το απολαμβάνω πραγματικά, είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό. Είδατε κι εσείς πόσο πίστευε ο κόσμος τη νίκη στο πέμπτο ματς εκτός έδρας κι εμείς τους ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη», πρόσθεσε ο Έλληνας προπονητής.«Έχουμε λίγο διάστημα να ηρεμήσουμε μετά από πέντε παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Θα προετοιμαστούμε βασιζόμενοι μόνο στο μπάσκετ, χωρίς να ασχολούμαστε με παραφιλολογία και τοξικότητα. Είναι σημαντικό που έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4 και θέλω να δώσω συγχαρητήρια, δεδομένου ποιες ομάδες έμειναν εκτός», κατέληξε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News