Φώτης Ιωαννίδης: Ξανά πρωτοσέλιδο - Τον ονειρεύονται δίδυμο με Γκιόκερες στην Πορτογαλία

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές εμφανίσεις του τους Πορτογάλους, οι οποίοι τον παρακολουθούν μήνες και ονειρεύονται για δίδυμο με τον Γκιόκερες.

Τους τελευταίους μήνες ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ,Φώτης Ιωαννίδης, έχει κατακτήσει τα πρωτοσέλιδα των πορτογαλικών εφημερίδων καθώς ο Έλληνας επιθετικός παραμένει ένας από τους βασικούς στόχους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όταν είχε βγεί στην επιφάνεια της δημοσιότητας η φήμη πως «τα λιοντάρια της Λισσαβώνας » ήθελαν τον Ιωαννίδη ήταν για να αντικαταστήσει τον περιζήτητο Γκιόκερες, ωστόσο τα τωρινά δεδομένα αναφέρουν ότι οι δυο θα είναι συνεργοί στην κορυφή της επίθεσης, καθώς στόχος της ομάδας του Αμόριμ είναι η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Σουηδό επιθετικό.

Σύμφωνα με Πορτογαλικά Μέσα, η Σπόρτινγκ θέλει από την επόμενη χρονιά που θα αγωνίζεται στο Champions League να έχει δίδυμο Γκιόκερες Ιωαννίδη .

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον Ιωαννίδη ωστόσο μια προσφορά κοντά στο ποσό των 20 εκατομμυρίων θα μπορούσε να αλλάξει την γνώμη των πράσινων, ένα ποσό το οποίο είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που αναφέρουν τα Πορτογαλικά Μέσα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News