Παναθηναϊκός: Το... βιολί τους οι Πορτογάλοι για Ιωαννίδη - Τι «απαντούν» οι «πράσινοι»

Δύο απ’ τις μεγαλύτερες εφημερίδες της ιβηρικής χώρας, η A’ Bola κι η Record είχαν και χθες πρωτοσέλιδες αναφορές για τον 24χρονο επιθετικό.

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό έχουν όλοι επικεντρωθεί στο πότε ο Φώτης Ιωαννίδης θα ξεπεράσει τον τραυματισμό στη ωμοπλάτη, μπαίνοντας στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και το αν θα προλάβει να παίξει (τουλάχιστον) στη ρεβάνς του β’ προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ, οι Πορτογάλοι… επέστρεψαν και μαζί τους ήρθαν νέες αναφορές για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ.

Δύο απ’ τις μεγαλύτερες εφημερίδες της ιβηρικής χώρας, η A’ Bola κι η Record είχαν και χθες πρωτοσέλιδες αναφορές για τον 24χρονο επιθετικό, επισημαίνοντας πως η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας είναι αποφασισμένη να κάνει μία τελική προσπάθεια για τον Ιωαννίδη.

Η A’ Bola ανέφερε πως ο Αμορίμ έχει ως πρώτη του επιλογή τον Ιωαννίδη, τονίζοντας ότι η στάση του Παναθηναϊκού «κολλάει» τη μεταγραφή του, συμπληρώνοντας ότι με τον καιρό αυτό μπορεί και να αλλάξει. Μάλιστα στην ιντερνετική έκδοση υπήρχε σχετικό βίντεο με ανάλυση από δύο ρεπόρτερ της εφημερίδας, που ανέφεραν πως ενδέχεται ο Παναθηναϊκός να… ενδώσει στις πιέσεις της Σπόρτινγκ. Αμελώντας, ωστόσο, πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη πει «όχι» στα 25 εκατ. ευρώ της Ιπσουιτς, η οποία έκανε δεύτερη προσφορά πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Η δε Record, αναφέρει πως η ομά- δας της Λισσαβώνας «έχει σκοπό να πιέσει αρκετά τους “πράσινους”, προκειμένου να πείσει τον ελληνικό σύλλογο να ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 25 εκατομμύρια ευρώ». Υποστήριζε μάλιστα ότι εντός των ημερών θα έρθει άνθρωπος της Σπόρτινγκ στην Ελλά- δα για να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και πως τόσο η Μπολόνια όσο και η Ιπσουιτς «είναι πλέον εκτός παιχνιδιού».

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν… ασχολούνται με τον νέο κύκλο δημοσιευμάτων, έχουν ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό πως ο Ιωαννίδης δεν πωλείται κι επικεντρώνονται στο θέμα του νέου συμβολαίου του Ελληνα άσου, αλλά και στην αποθεραπεία του.

Χθες ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα κι όλα δείχνουν πλέον πως δεν θα είναι διαθέσιμος στο πρώτο ματς με την Μπότεφ ή τη Μάριμπορ στις 25 Ιουλίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News