Κέιτ Μίντλετον: Αποθεώθηκε στο Γουίμπλεντον (pics-vid)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε τον τελικό του Γουίμπλεντον για την δεύτερη δημόσια παρουσία της ενώ παλεύει με τον καρκίνο, γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο το γήπεδο.

Η Κέιτ Μίντλετον, πραγματοποίησε χθες τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της ενόσω παλεύει με τον καρκίνο, στον τελικό του τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, μαζί με την κόρη της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και την αδελφή της Πίππα. Μόλις έγινε η αναφορά στο όνομά της και τον τίτλο της (πριγκίπισσα της Ουαλίας), όλο το στάδιο την αποθέωσε για αρκετή ώρα όρθιο.

Η Jeremy Freeman, έμπειρη ρεπόρτερ επί της βασιλικής οικογένειας, διαβάζοντας τα χείλη της, ανέλυσε τη στιγμή που η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έφτασαν στο γήπεδο.

«Έλα προς τα εδώ» φέρεται να είπε η Κέιτ Μίντλετον στην κόρη της καθώς πλησίαζαν τις θέσεις τους στο διάσημο Royal Box. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαινόταν ελαφρώς μπερδεμένη καθώς έφταναν στις θέσεις τους, με την Κέιτ Μίντλετον να την καθοδηγεί και την Πίπα Μίντλετον να ακολουθεί λίγο πιο πίσω.

Η Κέιτ Μίντλετον στη συνέχεια χαιρέτησε το πλήθος και στράφηκε στην φίλη της Ντέμπορα Τζέβανς σχολιάζοντας «πόσο γλυκό», αναφερόμενη φυσικά στην αγάπη που της έδειξε ο κόσμος. Με το τέλος του αγώνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας απένειμε το τρόπαιο στον μεγάλο νικητή Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος διατήρησε τα σκήπτρα του στο συγκεκριμένο τουρνουά (3-0 επί του Νόβακ Τζόκοβιτς για την ιστορία) και του δήλωσε ότι παρακολουθούν μαζί με την πριγκίπισσα Σάρλοτ τις επιδόσεις του στο σπίτι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News