ΑΕΚ: Παραμένει στις τάξεις της ο Κουζμίνσκας!

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα είναι μαζί της έως το 2026, παρόλα τα σενάρια που τον ήθελαν να αναχωρεί για την Ισπανία.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για την μπασκετική ΑΕΚ. Ο έμπειρος Λιθουανός φόργουορντ θα φορά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έως το 2026, παρόλα τα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει για την Ισπανία και την Κορούνια.

Ο Κουζμίνσκας, την χρονιά που μας πέρασε, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, με 15,5 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ στην Basket League και 17,3 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο «ΜVP» της χρονιάς, που πέρασε… Ένας από τους κορυφαίους ξένους αθλητές της ένδοξης Ιστορίας μας… Δεν πάει πουθενά… Εδώ θα μείνει!

Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Mindaugas Kuzminskas, 34 χρ., 2μ.05), ανανέωσε σήμερα (15/07) το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα» για ακόμη δύο (2) χρόνια, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2026.

«Kuzmi», laukiame tavęs namuose!

(Κούζμι, σε περιμένουμε Σπίτι!)»

Δείτε και τις σχετικές αναρτήσεις:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News