Παναθηναϊκός Aktor: Εφτασε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν - «Ηρθα για το back2back στην Ευρωλίγκα!»

PHOTO V. STOLIS

Ο 26χρονος Τούρκος σέντερ προσγειώθηκε στην Αθήνα, έδωσε το σύνθημα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και άμεσα θα αναχωρήσει για να ενσωματωθεί στην «πράσινη» αποστολή.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Είναι ο ψηλός που θα πλαισιώσει τον Λεσόρ και τον Αντετοκούνμπο στο «5». Είναι ο ιδανικός σέντερ για την φροντ λάιν των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας. Ο Τούρκος ψηλός έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης όντας χαμογελαστός και ορεξάτος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έφτασε από τις ΗΠΑ όπου και βρισκόταν και έκανε ατομικές προπονήσεις. Φυσικά δεν θα κάτσει και πολύ στην Αθήνα. Θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά και την Τετάρτη θα αναχωρήσει για την Σλοβενία ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος σέντερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους που έχει με την ομάδα ενώ φυσικά μίλησε και για τον Κώστα Σλούκα με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Φενέρ. «Ηταν εύκολη απόφαση για εμένα. Θα φέρω την ενέργειά μου και τη θέληση που έχω για νίκες. Είμαι εδώ για το back2back του Παναθηναϊκού στους τίτλους της Ευρωλίγκας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί με ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Έχω παίξει με τον Σλούκα, αλλά πλέον είναι πολύ καλύτερος από την περίοδο που έπαιξε στην Φενέρμπαχτσε και φυσικά πιο έμπειρος. Ο Παναθηναϊκός έχει πληθώρα καλών παικτών και προπονητή τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει μεγάλη θέληση για νίκες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News