Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ταξιδεύει στην Ελλάδα ο Μπουτά για να κλείσει το deal
Ο Αουρέλιο Μπούτα θα είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του Γιώργο Βαγιαννίδη.
Κλείνει τα επόμενα 24ωρα η μεταγραφή του Αουρέλιο Μπούτα, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα ιατρικά και στη συνέχεια την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
Ο Μπουτά ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Τριφυλλιού για να καλύψει το κενό του Γιώργου Βαγιαννίδη.
Ο 28χρονος ακραίος μπακ ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη γαλλική Ρεμς (31 αγώνες με μία ασίστ) και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026.
Ο γεννημένος στην Ανγκόλα, αλλά με πορτογαλική υπηκοότητα είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες μικρών ομάδων στην Πορτογαλία, είχε περάσει στις Ακαδημίες της Μπέιρα-Μαρ και της Μπενφίκα, ενώ από το 2017/18 ως το 2021/22, όταν και βρέθηκε στην Αντβέρπ, είχε καταγράψει 109 συμμετοχές (87 ως βασικός).
Ο Παναθηναϊκός θα δηλώσει τον Μπούτα και στην ευρωπαϊκή λίστα του για τα δύο παιχνίδια με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στον Γ’ προκριματικό του Europa League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ: Ο κόσμος θα συνοδεύσει τους αδικοχαμένους φίλους έως το γήπεδο της Τούμπας
- Γκασπερίνι: «Αξιόλογο ρόστερ ο Παναθηναϊκός» - Τι είπε για τον Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Τσιριβέγια προχωρά την περίπτωση Καμαρά
