Νίκολιτς: «Θέλαμε τη νίκη, συνεχίζουμε το αήττητο»
Οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) στην Τούμπα.
Ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (1-1) στην Τούμπα, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.
Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μάρκο Νίκολιτς, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ανέφερε πως η ομάδα του έδειξε σοβαρότητα και παράλληλα δήλωσε πως λυπάται για το γκολ της ισοφάρισης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Λυπάμαι για το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος. Είχαμε καλό παιχνίδι απόψε, ήμασταν κοντά στη νίκη. Συνεχίζουμε το αήττητο σερί μας από τον Οκτώβριο. Φυσικά θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά είχαμε και απουσίες. Πολύ καλή ανάπτυξη, πολύ καλή κυκλοφορία, είχαμε και δοκάρι. Μας έλειψαν οι παίκτες που είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι και λυπάμαι για το γκολ».
Για την προετοιμασία για το ματς, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το είχαμε συζητήσει. Έπαιξαν πολύ σοβαρά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Μας έλειψε το κάτι παραπάνω για να σφραγίσουμε τη νίκη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Λιονέλ Μέσι: Συνεχίζει ασταμάτητος - Αυτά είναι τα ρεκόρ του στα Παγκόσμια Κύπελλα
- Χέιζ-Ντέιβις: Αποκάλυψε τι έγινε στο ΣΕΦ: «Μου έλεγε ότι θα τον απολύσουν - Εγώ θα ζητούσα από τον Γιαννακόπουλο να τους αφήσει»
- Παρασκήνιο: Σύννεφα πάνω από τη Superbet
- Μουντομπάσκετ 2027: Εθνική Ελλάδας, βιάσου!
- Άρης: Επιβεβαίωση Sportday - Ο Άβρααμ Γκραντ νέος σύμβουλος της διοίκησης
