Άρης - Ολυμπιακός 2-1: Του γκρέμισε το αήττητο και καλπάζει για Ευρώπη

Ένας παθιασμένος Άρης κατάφερε να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα νικώντας με 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης» στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Χέρμαν Μπούργος έκανε το τρία στα τρία στον πάγκο του Άρη, παίρνοντας και το πρώτο του ντέρμπι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητό του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα ματς στο οποίο ο Άρης ήταν καλύτερος, κάνοντας την ανατροπή στο σκορ με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και όλα αυτά ενόψει της έναρξης των πλέι οφ!

Αρκετές διακοπές, ένταση, αλλά και προβάδισμα Ολυμπιακού

Ένα πρώτο ημίχρονο όχι και τόσο ποιοτικό, αλλά από την άλλη φαινόταν ότι ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο με την ποιότητά του και από την άλλη ο Άρης προσπάθησε να συνδυάσει τη δυναμική του μαζί με την έδρα και έβγαλε μία ένταση στο παιχνίδι του.

Δεν είχε αρκετές φάσεις το πρώτο μέρος στο «Κλ. Βικελίδης», ήταν λίγες οι στιγμές που οι δύο τερματοφύλακες χρειάστηκαν.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει από νωρίς το σκορ, όταν στο 13ο λεπτό ο Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ελ Αραμπί από αρκετά πλάγια θέση έβαλε το κεφάλι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Στη συνέχεια υπήρξε στο ματς αρκετή ένταση με τους παίκτες του Άρη να βγάζουν αρκετό εκνευρισμό.

Στο 45′ κατάφερε ο Άρης να σκοράρει με τον Καμαρά, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ τη στιγμή που πήρε την μπάλα από τον Ιτούρμπε και έτσι το 0-1 έμεινε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Καλύτερος ο Άρης και έκανε την ανατροπή

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε ξεκάθαρα καλύτερα από το πρώτο μέρος. Επίσης ήταν καλύτερος και από τον Ολυμπιακό και φάνηκε αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα μπόρεσε από νωρίς να ισοφαρίσει στο ματς, καθώς στο 52′ ο Εντιαγέ «τράβηξε» επάνω του δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων», έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Καμαρά ο οποίος κινήθηκε προς την περιοχή, βγήκε απέναντι στον Βατσλίκ και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1!

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ο Άρης αυτό ήθελε να το εκμεταλλευτεί και το κατάφερε. Η ομάδα του Πειραιά δεν μπορούσε να βρει το ρυθμό της και ο Άρης στο 79′ βρήκε το δεύτερο γκολ για την ανατροπή στον αγώνα!

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Κίτσος έσκυψε με την μπάλα να περνάει από πάνω του και να καταλήγει στα δίχτυα του Βατσλίκ ο οποίος δεν μπόρεσε καν να αντιδράσει και έτσι έγινε το 2-1 στο ματς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης – Ολυμπιακός: Τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα και έγινε η ανατροπή

Ο Ολυμπιακός έψαξε να κάνει κάτι καλό στο υπόλοιπο του αγώνα, χωρίς όμως επιτυχία, αφού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει και κάποια μεγάλη ευκαιρία, με τον Άρη να παίρνει τη νίκη και να σπάει το αήττητο των «ερυθρόλευκων». 

Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Σάκιτς, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια (90+2′ Χαΐροβιτς), Εντιαγέ (71′ Μπρούνο Γκάμα), Μαντσίνι (71′ Πάλμα), Ιτούρμπε (86′ Ντουκουρέ), Σάσα, Καμαρά (86′ Μπεναλουάν).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Βατσλίκ, Κίτσος (83′ Ανδρούτσος), Σισέ, Μπα, Λαλά, Μπουχαλάκης (83′ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Καρβάλιο (43′ Μ. Καμαρά), Μασούρας, Ροντρίγκες (66′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News