ΛΑΝΤΟ ΝΟΡΙΣ: Έπεσε θύμα ληστείας στον τελικό του Euro 2020

Οι Άγγλοι οπαδοί πήραν βαρέως την ήττα από την Ιταλία στον τελικό του Euro 2020. Ακόμα και ο Βρετανός οδηγός της Formula 1, Λάντο Νόρις έπεσε θύμα ληστείας μετά το τέλος του τελικού.

To Wembley δε φόρεσε, εν τέλει, τα γιορτινά του, για τον τελικό του Euro 2020. Οι Άγγλοι οπαδοί, μπροστά στον πρώτο τελικό Euro της χώρας τους, παρεκτράπηκαν. Λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού, κάποιοι προσπάθησαν να μπουν δίχως εισιτήρια, ενώ αρκετές επιθέσεις έλαβαν χώρα πέριξ του γηπέδου.

Μία εξ αυτών είχε ως θύμα τον Βρετανό οδηγό της Formula 1, Λάντο Νόρις. Ο 21χρονος δέχθηκε επίθεση, μετά το τέλος του τελικού και την ήττα από την Ιταλία, από συμπατριώτες του, ενώ μάλιστα του έκλεψαν και το ρολόι που φορούσε, αξίας 47.000 ευρώ.

Η ομάδα του McLaren εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν:

«Η McLaren Racing είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την εμπλοκή του Λάντο Νόρις σε ένα συμβάν, μετά τον τελικό του Euro 2020 στο Wembley, κατά το οποίο του έκλεψαν το ρολόι που φορούσε. Ευτυχώς ο Λάντο δεν τραυματίστηκε, όμως είναι εύλογα θορυβημένος από το συμβάν. Η ομάδα στηρίζει τον Λάντο και είμαστε σίγουροι πως οι φίλοι των αγώνων θα του ευχηθούν τα καλύτερα για το Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας που λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Καθώς αυτό είναι πλέον θέμα της αστυνομίας, δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News