ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Άλλαξε χέρια το εντυπωσιακό Peugeot 208 T16 R5!

Μεγάλη επένδυση από τον Αιγιώτη γιατρό Βασίλη Κανδηλιώτη, ο οποίος απέκτησε το Peugeot 208 T16 που είχε στην κατοχή του ο Μάριος Σταφυλοπάτης

Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο Ράλλυ Ακρόπολις, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να προχωρήσει σε μια πολύ σημαντική επένδυση.

Ο λόγος για τον Βασίλη Κανδηλιώτη, τον γιατρό από το Αίγιο, ο οποίος εντυπωσιάζει στους ασφάλτινους αγώνες, τόσο σε επίπεδο αναβάσεων όσο και στα ράλλυ, με το Mitsubishi Lancer EVO 6.

Η ώρα της… ανανέωσης, όμως, έφτασε για τον Κανδηλιώτη, ο οποίος αποφάσισε να επενδύσει στην αγορά ενός νέου αγωνιστκού. ΚΙ έτσι πλέον έχει στα χέρια του το εντυπωσιακό Peugeot 208 T16, κατηγορίας Rally2, με το οποίο συμμετείχαν την περασμένη εβδομάδα στο ‘Ηπειρωτικό Ράλλυ», ο Μάριος Σταφυλοπάτης και ο Γιώργος Χατζηρήγας.

Το συγκεκριμένο αγωνιστικό είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από περίπου έναν χρόνο από Γιάννη Μπίστα, ο οποίος στα μέσα Μαϊου το πούλησε στον Μάριο Σταφυλοπάτη.

Στα χέρια του πολύπειρου οδηγού έκανε μόλις έναν αγώνα και πλέον ανήκει στο δυναμικό της ομάδας «LaserDermaMed – Nikolopoulos Rally Team».

Ο πανευτυχής νέος ιδιοκτήτης του, Βασίλης Κανδηλιώτης, δήλωσε σχετικά: «Η “αγωνιστική οικογένεια”  LaserDermaMed – Nikolopoulos rally team μεγάλωσε!!! Στην κατοχή μας βρίσκεται πλέον άλλο ένα κόσμημα για τους ελληνικούς αγώνες ασφάλτου. Το πανέμορφο και μοναδικό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα Peugeot 208 T16 R5. Το πιο… τούμπανο R5 για μένα. Μια πολεμική μηχανή που θέλει σχολείο, πολύ σχολείο για να την πας. Ο αγαπημένος μας Μήτσος μετά από την περιποίηση που δέχεται αυτή την περίοδο από την ομαδαρα μας ετοιμάζεται και αυτός να είναι ετοιμοπόλεμος. Και τα δύο αγωνιστικά σύντομα θα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση για ασφάλτινους αγώνες. Α, και οχι εμείς δεν θα πάμε Ακρόπολις».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News