ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Με διπλή εκπροσώπηση η Rally2

Με δυο συμμετοχές θα βρεθεί στην εκκίνηση του Ράλλυ Κορίνθου η Rally2, καθώς θα παρέχει υποστήριξη τόσο στους Λάμπρο Αθανασούλα-Νίκο Ζακχαίο, όσο και στους Σπύρο Γαλεράκη – Κώστα Σούκουλη.

Οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος, θα χρησιμοποιήσουν τον αγώνα για να τσεκάρουν τα γραπτά τους εν όψει της πιθανής συμμετοχής τους στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Στην προσπάθεια τους αυτή, όπως και στο Ράλλυ Φθιώτιδας,  θα οδηγήσουν ένα Mitsubishi Lancer Evo 9 της EMC με την υποστήριξη της Rally2

«Είχαμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη για το Ράλλυ Κορίνθου, αλλά δυστυχώς τελευταία στιγμή τα δεδομένα άλλαξαν. Σε κάθε περίπτωση εμείς θέλουμε να τσεκάρουμε τα γραπτά μας και στο δεύτερο πέρασμα, αν είναι όλα καλά, να διασκεδάσουμε λίγο. Ελπίζω σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα να ανακοινώσουμε!» τόνισε ο Λάμπρος Αθανασούλας.

Την πρώτη του εμφάνιση σε χωμάτινο αγώνα Ράλλυ, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 1η Αυγούστου στο Ράλλυ Κορίνθου ο Σπύρος Γαλεράκης. Με συνοδηγό τον έμπειρο Κώστα Σούκουλη θα οδηγήσουν ένα Škoda Fabia R5 της SXM Competition, με το οποίο είχε λάβει μέρος στο Ράλλυ Φθιώτιδας ο Γιόακιμ Ρόμαν, έχοντας την υποστήριξη της Rally2.

Ο 30χρονος οδηγός, που τα προηγούμενα χρόνια διακρίθηκε στους αγώνες του Ενιαίου, θα οδηγήσει για πρώτη φορά αυτοκίνητο της κατηγορίας Rally2, με στόχο να εξοικειωθεί με τα νέα δεδομένα και να προετοιμαστεί για την πιθανή συμμετοχή του στο EKO Acropolis Rally.

Είμαι πανευτυχής που μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχω για πρώτη φορά σε χωμάτινο αγώνα Ράλλυ και μάλιστα κάτω από ιδανικές συνθήκες. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να συμμετέχουμε στο EKO Acropolis Rally, που ας μην κρυβόμαστε, αποτελεί το όνειρο κάθε Έλληνα αγωνιζόμενου. Το Ράλλυ Κορίνθου αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα κάνουμε έναν προσεκτικό αγώνα με στόχο αποκλειστικά και μόνο να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χιλιόμετρο που διανύουμε» δήλωσε ο Γαλεράκης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News