ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε η τελική λίστα συμμετεχόντων

Όλα είναι έτοιμα για τον 2 γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, με 43 πληρώματα να έχουν ορίσει το ραντεβού τους για την Κυριακή 1 Αυγούστου στο 18ο Ράλλυ Κορίνθου.

Η διοργανώτρια Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορίνθου έδωσε στη δημοσιότητα την τελική λίστα των συμμετεχόντων, οι οποίοι το απόγευμα του Σαββάτου 31 Ιουλίου θα κληθούν να περάσουν από τον τεχνικό έλεγχο.

Σε κάθε περίπτωση η παρουσία των 43 ποιοτικών συμμετοχών εγγυάται πλούσιο θέαμα και εξαιρετικές επιδόσεις. Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η παρουσία των θεατών απαγορεύεται.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο σέρβις παρκ στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο μέλη της οργάνωσης, της Ομοσπονδίας, τέσσερις μηχανικοί και ένας επικεφαλής για κάθε αγωνιστική ομάδα, τα πληρώματα και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

Θυμίζουμε, πως τα 43 πληρώματα θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1/8 στις 08:00 πμ από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο και θα πραγματοποιήσουν δύο φορές την ε.δ. Άγιοι Θεόδωροι των 17,54 χλμ. και την ε.δ. Λουτράκι των 19,40 χλμ.

Με την ολοκλήρωση και των τεσσάρων ειδικών, τα πληρώματα θα επιστρέψουν στη ράμπα του τερματισμού στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στις 12:48 μμ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News