ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Πανέτοιμη για τη μεγάλη «μάχη» η On Sale Rally Team (video)

Με στόχο την γρήγορη προσαρμογή και την αποφυγή των… ατυχιών, το γρήγορο πλήρωμα θα συμμετάσχει στο 18ο Ράλλυ Κορίνθου

Όπως το Ράλλυ Φθιώτιδος πριν από μερικές εβδομάδες, έτσι και το Κορίνθου αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν για το Ράλλυ Ακρόπολις που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 9-12 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι οι δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές του αγώνα, Άγιοι Θεόδωροι και Λουτράκι, συμπεριλαμβάνονται στο ωράριο του εθνικού μας αγώνα.

Το στοιχείο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το 18ο Ράλλυ Κορίνθου να έχει συγκεντρώσει 43 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων αυτή της On Sale Rally Team, που είναι πανέτοιμη για τη δεύτερη φετινή της εμφάνιση με τους Γιώργο Κεχαγιά και Μάριο Τσαούσογλου.

Η ατυχία και η έλλειψη προσαρμογής με το νέο Skoda Fabia R5 evo, δεν επέτρεψαν στο ελληνικό πλήρωμα να σημειώσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Φθιώτιδας. Η 3η θέση μπορεί να χάθηκε στο τέλος μετά από ένα κλαταρισμένο ελαστικό και να περιόρισε τους Γιώργο Κεχαγιά και Μάριο Τσαούσογλου στην 4η θέση της γενικής, αλλά αναμφίβολα δεν κινήθηκαν στο ρυθμό που ήθελαν και μπορούν.

Στο Ράλλυ Κορίνθου στόχος είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και η On Sale Rally Team έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να σημειώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πριν τον αγώνα πραγματοποίησε μία σειρά δοκιμών,  με το πλήρωμα της ομάδας να δοκιμάζει μία σειρά από ρυθμίσεις σε ανάρτηση, διαφορικά, μέχρι και στο anti – lag, έτσι ώστε να βρει το ιδανικό και επιθυμητό στήσιμο. Η αισιοδοξία στην On Sale Rally Team είναι διάχυτη, ο ενθουσιασμός και το ηθικό στα ύψη, διατηρώντας όμως πάντα χαμηλούς τόνους.

 «Μετά το Ράλλυ Φθιώτιδας πραγματοποιήσαμε μία σειρά δοκιμών και κάναμε αρκετές αλλαγές στο αυτοκίνητο. Καταφέραμε να το φέρουμε πιο κοντά στα μέτρα μας και να το βελτιώσουμε. Ήταν ένα πρώτο βήμα, αν και κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα θα το διαπιστώσουμε στον αγώνα. Εκεί και στη μάχη με το χρονόμετρο θα κριθεί η προσπάθεια μας. Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα είναι πολύ ωραίες και σε πολύ καλή κατάσταση. Από τη μεριά μας, στόχος μας -όπως σε κάθε αγώνα- είναι να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας και να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τον προηγούμενο. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Ράλλυ Κορίνθου» τόνισε ο Γιώργος Κεχαγιάς.

Από την πλευρά του ο Μάριος Τσαούσογλου είπε: «Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα είναι πολύ ωραίες και σε καλή κατάσταση. Γενικότερα, είναι γρήγορες και πατημένες με έντονο το ακροπολικό στοιχείο. Σίγουρα, για τα πληρώματα είναι μία πολύ καλή προετοιμασία εν όψει του Ράλλυ Ακρόπολις. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει αρκετές δοκιμές με το αυτοκίνητο και πραγματοποιήσαμε πολλές αλλαγές που πιστεύουμε ότι θα αποδώσουν και θα μπορέσουμε να σημειώσουμε μία καλύτερη επίδοση σε σχέση με τον αγώνα της Λαμίας.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News