ΧΑΜΙΛΤΟΝ: «Παλεύω όλη τη χρονιά με την υγεία μου»

Για το θέμα υγείας που έχει μίλησε ο Λιούις Χάμιλτον στις δηλώσεις μετά το GP της Ουγγαρίας και την εικόνα που είχε στο βάθρο των νικητών όπου φαινόταν αποκαμωμένος.

Ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να πήρε την τρίτη θέση στην πίστα του «Ουγκαρόρινγκ» μετά από αντεπίθεση διαρκείας που χρειάστηκε να κάνει εξαιτίας της τεράστιας γκάφας της ομάδας του πριν την επανεκκίνηση του Grand Prix, όμως δεν έδειχνε σε θέση να το πανηγυρίσει πάνω στο πόντιουμ, αφού ο Βρετανός πιλότος φαινόταν εξουθενωμένος.

Ο ίδιος δήλωσε μετά τον αγώνα πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας από την περσινή χρονιά, το οποίο του επιφέρει μεγάλη κούραση και τον έχει αναγκάσει να αλλάξει μέχρι και τον τρόπο προπόνησής του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βρετανός πιλότος:

«Παλεύω όλη τη χρονιά με την υγεία μου μετά απ’ όσα έγιναν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και η αυτή η πάλη συνεχίζεται. Σήμερα είχα έντονες ζαλάδες και στο πόντιουμ όλα έγιναν μαύρα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, αλλά φαίνεται πως η κατάσταση συνεχίζεται. Θυμάμαι τα συμπτώματα που είχα, η προπόνηση έχει αλλάξει από τότε και η κούραση είναι περισσότερη. Είναι μια πρόκληση. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω την προπόνησή μου, την προετοιμασία μου όσο καλύτερα μπορώ. Ποιος ξέρει, ίσως απλά να αφυδατώθηκα σήμερα, αν και ήταν κάτι που δεν είχα ξανά στο παρελθόν. Υπήρξαν συμπτώματα και στο Σίλβερστον, αλλά σήμερα ήταν πολύ χειρότερα»

Ο Λιούις Χάμιλτον είχε νοσήσει από κορωνοϊό στα τέλη του περσινού πρωταθλήματος. Μετά το φινάλε των διαδικασιών του πόντιουμ μίλησε με το ιατρικό τιμ της Mercedes για την κατάστασή του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News