F1: H Haas F1 βρήκε τρόπο να εξοικονομήσει 250.000 δολάρια με λίγο... στρίμωγμα

Με την επιλογή της να κόψει τρεις θέσεις από το pit wall, η Haas F1 περιόρισε τα έξοδά της κατά 250.000 δολάρια.
H Haas F1 πήρε την απόφαση να καταργήσει τρεις θέσεις από το pit wall, το σημείο δηλαδή όπου τεχνικοί και παράγοντες της ομάδαςπαρακολουθούν live την εξέλιξη του αγώνα και των δοκιμών με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.
Με αυτόν τον τρόπο η Haas θα εξοικονομήσει 250.000 δολάρια, ποσό που, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, θα διατεθεί για την εξέλιξη του μονοθεσίου της.
Συνήθως οι ομάδες διαθέτουν έξι με οκτώ θέσεις στο pit wall, αλλά η Haas θα έχει πλέον μόνο τρεις, όπως βλέπετε στη φωτογραφία που τραβήχτηκε κάτι διάρκεια των δοκιμών στο Μπαχρέιν.
Don’t judge. It’s definitely a little bit colder here this year than it normally is 😉😅#HaasF1 #F1Testing pic.twitter.com/yHWieIaNJr
— MoneyGram Haas F1 Team (@HaasF1Team) February 24, 2023
«Αν χρειάζεται να μείνω κι εγώ μέσα στα γραφεία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να είμαι εκεί έξω στο pit wall. Νομίζω ότι με τρεις θέσεις μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας» είπε το αφεντικό της ομάδας Γκίντερ Στάινερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το καλό για τον οργανισμό είναι ότι… εθίστηκε!
- Ολυμπιακός: Τα χρήματα που παίρνουν οι πρωταθλητές με την είσοδο στη League Phase του Champions League
- Παρασκήνιο: Η Μπενφίκα καλοβλέπει Ντέλια-Φώτη
- Καιρός: Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες την Μεγάλη Παρασκευή
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ρεάλ - Μπάγερν που θα βγάλει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs της Euroleague