Formula 1: Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Φερστάπεν - Έπιασε τον Σένα στις νίκες

Ο Μαξ Φερστάπεν είδε πρώτος την καρό σημαία (και) στον Καναδά και συνεχίζει ακάθεκτος για έναν ακόμα τίτλο.
Ο Μαξ Φερστάπεν πήγε… άλλη μια μέρα στη δουλειά. Ή τουλάχιστον σε μια τέτοια κατάσταση μετέτρεψε και το γκραν πρι του Καναδά. Ο Ολλανδος συνεχίζει το προσωπικό του σόου και στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. Στο γκραν πριν του Μόντρεαλ, ο Φερστάπεν πήρε την τέταρτη διαδοχική του νίκη και έκτη στους οκτώ φετινούς αγώνες.
Ο Ολλανδός πρωταθλητής ξεκίνησε πρώτος και τερμάτισε πρώτος χωρίς να αμφισβητηθεί, πετυχαίνοντας την 41η νίκη της καριέρας του, με την οποία έπιασε τον αείμνηστο Αϊρτον Σένα στην πέμπτη θέση της λίστας με τους πολυνίκες οδηγούς. Παράλληλα, χάρισε στη Red Bull την 100η νίκη της στη Formula 1.
Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, η πλέον σημαντική μάχη ήταν αυτή για την δεύτερη θέση ανάμεσα σε Φερνάντο Αλόνσο και του Λιούις Χάμιλτον, με τον Ισπανό «πιλότο» της Aston Martin να κρατάει τελικά πίσω του τον Βρετανό επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Mercedes.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
