FORMULA 1: Βραβείο για τον οδηγό με τις περισσότερες προσπεράσεις
Τα τελευταία χρόνια η Liberty Media έχει θεσπίσει βραβείο για το ταχύτερο pit stop και τον poleman. Ήρθε η ώρα να επιβραβεύσει και όποιον κάνει τις περισσότερες προσπεράσεις.
Η Formula 1 ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη δράση αφού το ερχόμενο τριήμερο (27-29 Αυγούστου) το Σπα θα φιλοξενήσει τον 12o φετινό αγώνα. Από εδώ και πέρα οι πιλότοι θα έχουν στο μυαλό τους ότι ακόμη και όταν όλα θα έχουν κριθεί, οι ίδιοι θα μπορούν να κερδίσουν πράγματα κάνοντας κάποια προσπεράσματα ακόμη και εκτός δεκάδας.Το νέο βραβείο θα δίνεται στο τέλος της σεζόν στον πιλότο που θα έχει κάνει τις περισσότερες και τις πιο… γενναίες προσπεράσεις. Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για το κοινό, είναι η πρόθεση της Liberty Media να εμπλουτίσει με γραφήματα τη μετάδοση στα οποία θα φαίνονται τα συνολικά προσπεράσματα κάθε πιλότου.
Φυσικά πίσω από αυτή τη διαδικασία κρύβεται και μία νέα συνεργασία της Formula 1 με νέο χορηγό αφού είναι δεδομένη η απώλεια εσόδων λόγω της πανδημίας. Για την ώρα ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ο πιλότος που έχει τα περισσότερα προσπεράσματα και μοιάζει δεδομένο ότι το βραβείο αυτό δεν θα καταλήγει στα χέρια των πρωταγωνιστών της χρονιάς, αφού οι πιλότοι που μάχονται για τη δεκάδα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν προσπεράσματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φλικ: Πέθανε ο πατέρας του πριν από το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica: Υπερθέαμα στη σκηνή των 360 μοιρών, με Ζορμπά και Τρύπες
- Τρέβορ Μπρούκινγκ: Ο ηγέτης της Γουέστ Χαμ που της χάρισε κούπα με ένα περίεργο γκολ
- ΟΦΗ: Η μητέρα του Τιάγκο Νους πήρε το βραβείο «Most Valuable Parent»!
