ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Αναβολή για τον αγώνα Dragster του Αγρινίου
Η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ατομικής Επιτάχυνσης, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Αγρίνιο, το τριήμερο 3-5 Σεπτεμβρίου 2021.
Η αναβολή οφείλεται στις εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσει ο διοργανωτής στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα, όπως διαπίστωσε η τριμελής Επιτροπή της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ σε επιτόπιο έλεγχο που διεξήγαγε την Τρίτη 24 Αυγούστου.
Η νέα ημερομηνία τέλεσης του αναβληθέντος αγώνα θα αποφασιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και μόνον εφόσον οι εργασίες ολοκληρωθούν επιτυχώς.
Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να διοργανωθεί Test Event στην θέση του αγώνα για τις κατηγορίες INDEX 10 και άνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον Μαρτίνς κέρδισε την ανανέωση... ευρώ - ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Αντρέ Λουίς και γιατί σκόρπισε χαμόγελα
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- Καιρός: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας μέσα στην εβδομάδα, προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον ημιτελικό Ελλάδα - Ουγγαρία και τις μάχες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague
