ΚΟΡΙΝΑ ΣΟΥΜΑΧΕΡ: «Κάνουμε τα πάντα για να βελτιωθεί η κατάσταση του Μίκαελ»

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε για την υγεία του και εξομολογήθηκε ότι λείπει πολύ από ολόκληρη την οικογένεια και τους φίλους του, αλλά παραμένει κοντά τους με έναν διαφορετικό τρόπο.

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα παραχώρησε συνέντευξη στο «Télé-Loisirs», όπου μίλησε για την κατάσταση του πρωταθλητή της Formula 1 και για την καθημερινή μάχη που δίνει, προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες της διαβίωσής του. Οκτώ χρόνια, μετά το τραγικό ατύχημα που είχε ο Γερμανός πιλότος, ενώ έκανε σκι, ολόκληρη η οικογένεια και οι δικοί του άνθρωποι, είναι στο πλευρό του και προσπαθούν για το καλύτερο.

 

«Κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε την κατάστασή του. Σε όλους μας λείπει, όχι μόνο σε μένα. Ήταν μια άτυχη στιγμή που μπορούσε να έχει συμβεί στον οποιονδήποτε.  Αυτή τη στιγμή ζούμε μαζί στο σπίτι. Είναι υπό νοσηλεία  και κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετα και να τον κάνουμε να νιώσει την παρουσία μας, το δεσμό μας. Ως οικογένεια, προσπαθούμε να προχωρήσουμε όπως θα ήθελε ο Μίκαελ και όπως το θέλει ακόμα. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ μας προστάτευε  πάντα και τώρα τον προστατεύουμε εμείς», είπε η Κορίνα Σουμάχερ, λίγες ημέρες μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ για τον Γερμανό πρωταθλητή στο Netflix.

«Μου λείπει κάθε μέρα. Αλλά όχι μόνο σε εμένα. Στα παιδιά, και σε ολόκληρη την οικογένεια. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ. Αλλά είναι εκεί, αν και με διαφορετικό τρόπο».

Για το τραγικό ατύχημα στο σκι, που συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου 2013 στις πλαγιές του Μέριμπελ, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Θεό για αυτό που συνέβη. Ήταν απλώς μία ατυχία που θα μπορούσε να μπορεί σε οποιονδήποτε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News