Διακόπηκε η ειδική στο Ελευθεροχώρι
Η δίψα του κόσμου για το Ράλι Ακρόπολις μπορεί να αποδειχθεί ανασταλτικός παράγοντας σε ορισμένες περιπτώσεις σαν την σημερινή.
Οι προειδοποιήσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες από την Αλυτάρχη της διοργάνωσης, Ανίτα Πασαλή για την σημασία που έχει για τη FIA η ασφάλεια των θεατών δεν φαίνεται να εισακούστηκαν και υπήρξε η πρώτη διακοπή ειδικής στο φετινό Ράλι Ακρόπολις στην ειδική του Ελευθεροχωρίου.
Αυτό συνέβη λόγω της αθρόας προσέλευσης του κόσμου και του γεγονότος πως μερικοί απ’ αυτούς δεν κάθισαν σε ασφαλείς θέσεις. Έτσι, αποφασίστηκε τα αυτοκίνητα να ακολουθήσουν εναλλακτική διαδρομή και να μην διεξαχθεί η ειδική που ήταν προγραμματισμένη.
Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Λευτέρη Αυγενάκη να προχωρήσει σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ζητώνοντας από το κοινό να υπακούσει στις υποδείξεις για να μην υπάρξει άλλη ακύρωση ειδικής διαδρομής.
?Είναι απίστευτη η ανταπόκριση, η δίψα του κόσμου για @AcropolisRally
Χιλιάδες στα βουνά για τις ειδικές διαδρομές
Όλοι όμως πρέπει να υπακούν στις υποδείξεις ΕΛΑΣ,κριτών & να τηρούν αυστηρότατα τα μέτρα ασφαλείας.Για την προστασία όλων & για να μην ακυρωθεί κομμάτι του αγώνα? pic.twitter.com/W5aE7JRzrq— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) September 11, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Ολυμπιακός: Ας μιλήσουμε για τον Γιαζίτσι!
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
- Μπαρτζώκας: «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας»-Η εξήγηση για την ήττα από τη Βαλένθια
- Mιλγουόκι Μπακς: Περιμένουν με ψυχραιμία την επιστροφή του Αντετοκούνμπο
