ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ: Απόλυτα ικανοποιημένος ο Αντώνης Σταφυλοπάτης

Ο πρόεδρος της ΛΑ Βόλου, η οποία διοργάνωσε την 41η Ανάβαση Πορταριάς, ήταν ο μεγάλος νικητής στην «Ομάδα Α», συμμετέχοντας με ένα Skoda Fabia Rally2

Ο Αντώνης Σταφυλοπάτης φέτος συνδύασε τον ρόλο του διοργανωτή της 241ης Ανάβασης Πορταριάς με αυτόν του συμμετέχοντα στον αγώνα, καθώς έλαβε μέρος στον «Ομάδα Α», οδηγώντας ένα άρτια προετοιμασμένο από την Evolution Motor Car, Skoda Fabia Rally2.

«Είχαμε έναν πολύ όμορφο αγώνα και ευχαριστηθήκαμε τον συναγωνισμό με τους συναθλητές μου Παναγώτη (Λιώρη) και Μιχάλη (Ευθυμίου). Το αυτοκίνητο ταίριαξε στην οδήγηση μου και από το δεύτερο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμών του Σαββάτου, σημειώναμε τον πρώτο χρόνο. Στο πρώτο σκέλος του αγώνα, πραγματοποιήσαμε τον χρόνο που θέλαμε, ενώ στο δεύτερο σκέλος σε συνδυασμό με την κούραση κινηθήκαμε όπως έπρεπε. Το αυτοκίνητο ήταν καταπληκτικό και θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Σπύρου για την παραχώρηση του αυτοκίνητου και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Συνέχεια έχει για εμάς το Ράλλυ Δ.Ε.Θ» δήλωσε για το αγωνιστικό σκέλος της Ανάβασης Πορταριάς ο πρόεδρος της ΛΑ Βόλου.

Για το οργανωτικό κομμάτι, ο Αντώνης Σταφυλοπάτης τόνισε πως «η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου έκανε τα πάντα για να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα συμβάντα. Δυστυχώς ήταν τόσα πολλά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στα αυτοκίνητα που ήταν αδύνατο να επιλυθούν ταχύτερα. Είναι πολλές φορές θέμα συγκυριών, πέρυσι είχαμε μία μόνο εγκατάλειψη, φέτος δεν σταθήκαμε τόσο τυχεροί. Ευχαριστώ όλους τους οδηγούς για την υπομονή τους αλλά και όλους όσους βρέθηκαν στην 41η Ανάβαση Πορταριάς. Σας περιμένουμε όλους την επόμενη χρονιά».

Ο νικητής της «Ομάδας Ν», Πάνος Κύρκος, με το Mitsubishi Lancer EVO IX, τόνισε: «Ήταν πολύ όμορφα και τις δύο ημέρες. Επιστρέψαμε στην αγωνιστική δράση μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Εμείς είχαμε με τον Μηνά (Μπενή) μία όμορφη μάχη. Αυτό είναι πολύ θετικό, καθώς ο ένας ωθεί τον άλλον ώστε να γινόμαστε και οι δύο ταχύτεροι. Όπως και στην Ριτσώνα, η διαφορά μας ήταν πολύ μικρή, ευελπιστώ να υπάρχουν ανάλογες μάχες και στο μέλλον».

Ο Παρασκευάς Ραπατζίκος, ο οποίος επικράτησε στην «Ομάδα Ε» με την Lancia Delta Integrale, είπε: «Απολαύσαμε έναν πολύ όμορφο αγώνα και χαρήκαμε ιδιαίτερα που μπορέσαμε και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Μπορεί να υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις, αλλά αυτά τα συμβάντα είναι πάντα μέσα στους αγώνες, συγχαρητήρια σε όλους».

Τέλος, ο Γιάννης Κάτσικας, ο οποίος ήταν νικητής στα ιστορικά με το κόκκινο Ford Escort MK2 RS2000, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για την νίκη μου αλλά για το γεγονός ότι είχαμε μάχη με όλους τους συναθλητές μου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και αυτό απέδωσε. Περάσαμε πολύ όμορφα και τις δύο ημέρες του αγώνα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News