54ο ΡΑΛΛΥ Δ.Ε.Θ.: Ολοκαίνουριο!

Ένα ολοκαίνουριο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου.

Ένα ολοκαίνουριο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου.

Ειδικές διαδρομές που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνονται στον αγώνα της Θεσσαλονίκης τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα!

Το ασφάλτινο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι ολοκαίνουριο! Με κέντρο το Ωραιόκαστρο και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Ωραιοκάστρου και προσωπικά του Δημάρχου Παντελή Τσακίρη σχεδιάστηκε ένας ασφάλτινος αγώνας που περιλαμβάνει πέντε ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 80 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Το πολύ γρήγορο Μελισσοχώρι εκκινεί από το ομώνυμο χωριό και καταλήγει μετά από 12,5 χιλιόμετρα έξω από το Μονόλοφο και επαναλαμβάνεται 3 φορές. 

Ο Λαχανάς των 21 χιλιομέτρων, ορεινή, τεχνική και γρήγορη διαδρομή, επαναλαμβάνεται δύο φορές, χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν σε Ράλλυ Σερρών και Ράλλυ Σκρα- Κιλκίς Λαχανά, και επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην αγωνιστική δράση.

Το ασφάλτινο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου, αποτελεί τον τέταρτο γύρο του και είναι πολύ πιθανό να κρίνει τους φετινούς πρωταθλητές!

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης προσφέρει πριμ διαμονής 50 ευρώ σε όσα πληρώματα αγωνιστούν στον ασφάλτινο αγώνα, 100 ευρώ στα ασφάλτινα πληρώματα, ενώ όποιο πλήρωμα επιλέξει να συμμετάσχει σε άσφαλτο και χώμα θα λάβει πριν εκκίνησης 150 ευρώ.

Σε συνδυασμό με το χωμάτινο σκέλος του Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που θα λάβει χώρα στις 10 Οκτωβρίου σε “παρθένες” ειδικές διαδρομές, ελπίζουμε όλοι οι Θεσσαλονικείς να απολαύσουν μια πραγματική γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε ένα Σαββατοκύριακο που θα τους μείνει αξέχαστο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News