ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ: Με τη στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον όλων για την διεξαγωγή του μεγαλύτερου αγώνα αυτοκινήτου της Βορείου Ελλάδος, του Ράλλυ ΔΕΘ, στις 9-10 Οκτωβρίου.

Τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, προλόγισε ο Πρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σωκράτης Τσολακίδης ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε για την επιτυχία του αγώνα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στήριξη των χορηγών για την επιτυχημένη διεξαγωγή ενός τέτοιου εγχειρήματος και στην αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Ωραιοκάστρου, της ΔΕΘ-Helexpo, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την διοργάνωση του 54ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης πήρε τη σκυτάλη ανανεώνοντας τη διαρκή στήριξη στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. και δήλωσε σίγουρος για την απόλυτη επιτυχία της 54ης έκδοσης του αγώνα και αισιόδοξος ότι το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. θα συνεχίσει να γεμίζει συναισθήματα συμμετέχοντες και θεατές για πολλά χρόνια ακόμα.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης που ανέφερε τα οφέλη που θα έχει ο Δήμος Ωραιοκάστρου από ένα τέτοιο γεγονός Πανελλήνιας εμβέλειας δηλώνοντας την πλήρη στήριξη του στον Α.Ο.Θ. και υποσχέθηκε το πιο θερμό καλωσόρισμα σε όλα τα πληρώματα και τους ανθρώπους των ομάδων τους που θα συμμετέχουν, όπως και στον κόσμο που θα επισκεφθεί την περιοχή για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη του Δήμου σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή και εξήρε τον Α.Ο.Θ. για την τάξη με την οποία λειτουργεί, την αρτιότητα που έχει σαν Όμιλος και την εικόνα που παρουσιάζει.

Ο Γενικός Γραμματέας του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σίμος Θεοφανίδης παρουσίασε στη συνέχεια τη διαδρομή του διπλού αγώνα, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τους Πανελλήνιους θεσμούς στους οποίους αυτός προσμετρά, παρουσίασε τις πολλές και ποιοτικές συμμετοχές του ράλλυ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τεράστιο ρίσκο που πήρε ο Όμιλος με στόχο να επαναφέρει τους χωμάτινους αγώνες μετά από πολλά χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ταμίας της  Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Γεώργιος Τζίκας που δήλωσε τη στήριξη της ΟΜΑΕ στον Α.Ο.Θ. και τους αγώνες που αυτός διοργανώνει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News