ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»!

Έμπλεος συναισθημάτων ήταν ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας έπειτα και από τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος.

Ο Τσουλόφτας δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, πανηγυρίζοντας με τον συνοδηγό του, Στέλιο Ηλία, την κατάκτηση του τίτλου επί ελληνικού εδάφους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το όνειρό μου, να γίνω Πρωταθλητής Ελλάδος, έγινε πραγματικότητα! Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν τέλεια σχεδιασμένος με όμορφες ειδικές διαδρομές! Είχαμε γρήγορο ρυθμό εξ αρχής και τον διατηρήσαμε μέχρι τέλους» δήλωσε ο νέος Πρωταθλητής.

Από την πλευρά του ο Πρωταθλητής του 2020, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος επέστρεψε στη δράση έπειτα από αρκετούς μήνες, τόνισε: «Είναι πολύ θετικό ότι στο φετινό πρωτάθλημα συμμετέχουν οδηγοί όπως ο Τσουλόφτας. Εμείς από την πλευρά μας κινηθήκαμε σε ένα γρήγορο ρυθμό, ωστόσο η αποχή έπαιξε το ρόλο της. Κάναμε μια λάθος επιλογή ελαστικών, με αποτέλεσμα στη δεύτερη ειδική τα λάστιχα να λιώσουν και να φέρουμε τετ-α-κε. Το ευχαριστηθήκαμε όμως. Συγχαρητήρια στους Κύπριους! Ήταν άξιοι νικητές».

Τέλος, ο Ιορδάνης Σερδερίδης επεσήμανε: «Ήταν ένας όμορφος αγώνας. Από την πλευρά μας κινηθήκαμε χωρίς περιττά ρίσκα, με σκοπό να τερματίσουμε χωρίς προβλήματα. Τα καταφέραμε και με αυτό το αποτέλεσμα ανεβήκαμε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Είμαστε χαρούμενοι!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News