FORMULA 1: Ανανέωση συμβολαίου μέχρι και το 2026 για το GP της Βαρκελώνης
Το καταλανικό Grand Prix της Formula 1 θα βρίσκεται στο καλεντάρι του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος μέχρι και το 2026, μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η Formula 1 ανανέωσε το συμβόλαιο με της πίστα της Βαρκελώνης, σε μια κίνηση που θα κρατήσει το Ισπανικό GP μέχρι το 2026. Σαν μέρος της συμφωνίας είναι η βελτίωση της πίστας και των εγκαταστάσεων, καθώς η πίστα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1991, ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 1992 στη Βαρκελώνη. Οι βελτιώσεις θα είναι έτοιμες πριν τον αγώνα του 2022, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου.
Φέτος στην Βαρκελώνη μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Λούις Χάμιλτον, σε μια μεγάλη μάχη με τον Μαξ Φερστάπεν. Μετά τη νέα συμφωνία, μίλησε ο πρόεδρος και CEO της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, τονίζοντας το πόσο χαρούμενος είναι με την εξέλιξη του Καταλανικού GP.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κόντσαρ: «Έτοιμος να πάω με το πλάνο του Μπαρτζώκα» (VIDEO)
- Κέντρικ Ναν: «Ο προπονητής με εμπιστεύεται»
- Φασούλας: «Δεν μπορεί η δικογραφία να πέσει στο κενό, αυτές οι καταθέσεις είναι συντριπτικές - Οι συνεργάτες του Λιόλιου θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί»
- Παρασκήνιο: «Έβραζε» ο Ιβάν λόγω Κωνσταντέλια!
- ΕΟΚ: Η απόφαση για τους εμπλεκόμενους στην ποινική διαδικασία
