FORMULA 1: Απορρίφθηκε η πρώτη ένσταση της Mercedes
Οι αγωνοδίκες απέρριψαν την ένσταση που είχε καταθέσει η Mercedes κατά του Φερστάπεν για αντικανονική προσπέραση του Ολλανδού την ώρα που το αυτοκίνητο ασφαλείας αποχωρούσε από την πίστα.
Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο νέος κάτοχος του τίτλου της Formula 1, αφού σε έναν δραματικό αγώνα κατάφερε να προσπεράσει τον Λιούις Χάμιλτον στον τελευτάιο γύρο τερματίζοντας πρώτος.
Η Mercedes μετά το τέλος του αγώνα κατέθεσε ένσταση στους αγωνοδίκες ισχυριζόμενη πως ο Ολλανδός προσπέρασε τον Βρετανό πιλότο αντικανονικά όταν το Αυτοκίνητο Ασφαλείας αποχωρούσε από την πίστα.
Μετά από κάποιες ώρες οι αγωνοδίκες απέρριψαν την ένσταση και δεν τιμώρησαν τον Ολλανδό, ενώ εκρεμμεί ακόμη μία απόφαση.
Η ανακοίνωση της FIA:
«Παρά το γεγονός ότι ο Φερστάπεν πέρασε για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ελάχιστα μπροστά από τον Χάμιλτον, γύρισε στην θέση του και δεν προπορευόταν την στιγμή που η περίοδος του Αυτοκινήτου Ασφαλείας ολοκληρώθηκε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Θάνου: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ψεύδεται, απαλλάχθηκα για όλες τις δηλώσεις μου»
- Εθνική Ελλάδος: Αποστολή με νέα πρόσωπα και μια μεγάλη επιστροφή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- Εθνική Ελπίδων: Δεν είναι απλά ομάδα, είναι dream team - Οι κλήσεις για τα ματς με την Ισλανδία για την πρόκριση στο Euro 2027
- Αλεξάνδρειο Μέλαθρο: Παραχωρείται στον Άρη για 49 χρόνια - Ποιες οι υποχρεώσεις του
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Μυθική πρόταση στον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ
