ΑΛΕΞ ΖΑΝΑΡΝΤΙ: Πήρε εξιτήριο μετά από 17 μήνες
Ο παλαίμαχος πιλότος της F1 και παραολυμπιονίκης του Ρίο, βγήκε από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα που ενεπλάκη τον Ιούλιο του 2020 και του προκάλεσε βαριές κρανιακές κακώσεις.
Μαχητής της ζωής ο Αλεσάντρο (Άλεξ) Ζανάρντι, βγήκε για άλλη μια φορά νικητής. Τον Ιούλιο του 2020 ο παλαίμαχος πιλότος της Formula 1 είχε ένα ατύχημα με χειροκίνητο ποδήλατο σε αγώνα, που οδήγησε στη διακομιδή του στο νοσοκομείο και παραμονή του εκεί μέχρι και χθες.
Ο Ιταλός, που έχασε και τα δύο του πόδια σε ατύχημα στη Formula 1 το 2001, έγινε δις χρυσός παραολυμπιονίκης στα αγωνίσματα δρόμου το 2016, αλλά πέρυσι υπέστη πολλές κρανιακές κακώσεις έπειτα από ένα ακόμα ατύχημα στο νέο του σπορ.
Ο 55χρονος Ζανάρντι θα συνεχίσει την αποθεραπεία, που θα πάρει αρκετό καιρό ακόμα, στο σπίτι του υποστηριζόμενος από μια ομάδα φυσιοθεραπευτών, νευροψυχολόγων και λογοθεραπευτών που θα βοηθούν και θα επιβλέπουν την πρόοδό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
