Formula 1: Σε αυτό το κανάλι «κλείνει» για το 2022

Formula 1: Στην Cosmote tv θα μεταδίδονται για μία ακόμη χρονιά οι αγώνες της Formula 1 αλλά και του ΜοtoGP.

Το πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκινά σε λιγότερο από έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου, με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να περιμένουν πως και πως την έναρξη, έτσι ώστε να ξαναζήσουν στιγμές όπως αυτές της περασμένης σεζόν με το πρωτάθλημα του Μαξ Φερστάπεν.

Η Formula 1 θα μεταδίδεται ξανά και την επόμενη σεζόν από τα κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote SPORT HD. Όλα τα grand prix της κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη σεζόν θα μεταδοθούν ζωντανά και το 2022.

Στην Cosmote και το MotoGP

Η νέα σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜotoGP ξεκινά το τριήμερο 4-6/3 και για μια ακόμη χρονιά, θα μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Η εκκίνηση θα γίνει στην πίστα Losail International Circuit του Κατάρ, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να είναι η μεγάλη απουσία, αφού δεν θα εμφανισθεί στο grid, μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, κατά τις οποίες αναδείχθηκε εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Στη φετινή διοργάνωση θα επανέλθουν τα Grand Prix της Αργεντινής, της Φιλανδίας (μετά από 39 χρόνια), της Ινδονησίας (μετά από 24 χρόνια), της Ιαπωνίας (μετά από 3 χρόνια), της Ταϊλάνδης, της Αυστραλίας και της Μαλαισίας, με τον συνολικό αριθμό των αγώνων να ανέρχεται στους 21, για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News