Grand Prix Μπαχρέιν: Στα χιλιοστά γρηγορότερος ο Φερστάπεν
Το τέλος της μέρας των ελεύθερων δοκιμών βρήκε τον Μαξ Φερστάπεν στην πρώτη θέση, έστω και για μόλις 87 χιλιοστά, με τους Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ να ολοκληρώνουν την πρώτη τριάδα. Στην 9η θέση βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον.
Ο Βρετανός πιλότος είδε το μονοθέσιό του να εμφανίζει προβλήματα αναπηδήσεων και υποστροφής ενώ θέμα εμφανίστηκε και στην λειτουργία του DRS οδηγώντας τον Χάμιλτον στα άσχημα αυτά αποτελέσματα.
Πέραν όμως της κακής απόδοσης της Mercedes, τις εντυπώσεις κέρδισαν οι Red Bull και Ferrari, που δείχνουν αυτή τη στιγμή πως βρίσκονται ένα βήμα μπροστά.
Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Σαρλς Λεκλέρκ ήταν οι καλύτεροι δύο των ελεύθερων δοκιμών με τον Κάρλος Σάινθ να κλείνει την τριάδα και να κάνει το 2-3 για την Ferrari.
Την πεντάδα έκλεισαν ο Τζορτζ Ράσελ που τερμάτισε 4ος με Mercedes και ο Φερνάντο Αλόνσο που βρέθηκε στην 5η θέση με την Alpine.
Η κατάταξη μετά το τέλος των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Θάνου: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ψεύδεται, απαλλάχθηκα για όλες τις δηλώσεις μου»
- Εθνική Ελλάδος: Αποστολή με νέα πρόσωπα και μια μεγάλη επιστροφή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- Εθνική Ελπίδων: Δεν είναι απλά ομάδα, είναι dream team - Οι κλήσεις για τα ματς με την Ισλανδία για την πρόκριση στο Euro 2027
- Αλεξάνδρειο Μέλαθρο: Παραχωρείται στον Άρη για 49 χρόνια - Ποιες οι υποχρεώσεις του
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Μυθική πρόταση στον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ
