Λιούις Χάμιλτον: «Δύσκολος αγώνας - Ευγνώμονες για τους βαθμούς»

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατάφερε να ανέβει ο Λιούις Χάμιλτον, με τον Βρετανό πιλότο να έχει και την τύχη με το μέρος του, καθώς οι δύο οδηγοί της Red Bull αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, παρέμεινε σταθερός και κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε, ώστε να πάρει την 3η θέση, η δυναμική της Mercedes όμως, δεν ήταν σίγουρα, αυτή που θα ήθελε τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του.

Παρ’ όλα αυτά όπως είπε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ξέρει πως όλοι δουλεύουν σκληρά πίσω στο εργοστάσιο και πιστεύει πως θα καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τα συγχαρητήριά του στην Ferrari.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον:

«Πολλά, πολλά συγχαρητήρια στη Ferrari, είναι τόσο καλό που τους βλέπουμε να τα πάνε πάλι καλά. Ήταν τόσο δύσκολος αγώνας, πασχίζαμε στις ελεύθερες δοκιμές και αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε. Ήταν μεγάλη ατυχία για τους άλλους δύο οδηγούς, αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε και είμαστε ευγνώμονες για αυτούς τους βαθμούς.

Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά πίσω στο εργοστάσιο. Ξέρω ότι δεν θα μπορέσουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση γρήγορα, αλλά αισθάνομαι ότι είμαστε η πλέον ενωμένη ομάδα για τόσο πολύ καιρό. Το ξέρω πως όλοι το γνωρίζουν αυτό. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι κάτω, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News