Formula 1: Ακύρωσε το συμβόλαιο του GP της Ρωσίας
Εκτός του μηχανοκίνητου, αθλητικού, χάρτη βγάζει τη Ρωσία η Formula 1, η οποία όπως έκανε γνωστό, μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ακύρωσε οριστικά το συμβόλαιο του ρωσικού Grand Prix.
Όσο περνάνε οι μέρες και ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται όλο και περισσότεροι οργανισμοί και ομοσπονδίες του αθλητισμού, ασκεί κυρώσεις στους Ρώσους αθλητές και τις ρωσικές ομάδας. Μέσα σε αυτές και η FIA, η οποία στην έκτακτη συνεδρίαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, απαγόρευσε τη χρήση της ρωσικής σημαίας και των χρωμάτων της, όπως και της Λευκορωσίας, όπως και τις συμμετοχές ρωσικών ομάδων στους αγώνες, αφήνοντας απ’ έξω τους Ρώσους οδηγούς.
Η Formula 1 είχε κάνει γνωστό πως το GP του Σότσι δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, με νέα της ανακοίνωση όμως, ακύρωσε το συμβόλαιο του αγώνα, τονίζοντας αναλυτικά: «Η Formula 1 επιβεβαιώνει πως ακύρωσε το συμβόλαιο με τον διοργανωτή του GP Ρωσίας. Αυτό σημαίνει πως η Ρωσία δεν θα έχει αγώνα στο σπορ μελλοντικά»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
