Κολύμβηση: Χρήστου και Δράκου οι κορυφαίοι των Χειμερινών αγώνων ΟΠΕΝ

Ο Απόστολος Χρήστου (ΟΣΦΠ) με το 54.34 στα 100μ. ύπτιο και η Νόρα Δράκου (ΠΑΟ) με το 28.25 στα 50μ. ύπτιο αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ στο ΟΑΚΑ.

Τα δύο «αστέρια» του υπτίου ο Απόστολος Χρήστου και η Νόρα Δράκου αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι στους Χειμερινούς Αγώνες ΟΠΕΝ, που έγιναν για ένα τριήμερο στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 27/02.  

Ο Χρήστου του Ολυμπιακού με το 54.34 στα 100μ. ύπτιο είχε 868 βαθμούς με τη διεθνή βαθμολογία. Η Νόρα Δράκου του Παναθηναϊκού με 28.25 στα 50μ. ύπτιο είχε 871 βαθμούς.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη για την παρουσία τη δική μου και της ομάδας μου στους Χειμερινούς Αγώνες OPEN 2022. Είχα χρόνια να αναδειχθώ καλύτερη αθλήτρια και αυτό το γεγονός  μαζί και με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης αποτελούν την επιβράβευση των προσπαθειών μου σε μια πολύ γεμάτη χρονιά», δήλωσε η Δράκου και συμπλήρωσε: «Η διοργάνωση ήταν υπέροχη και άρτια οργανωμένη. Γεγονός που βοήθησε όλους τους κολυμβητές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγχαρητήρια στην ΚΟΕ».

Εκ μέρους του Απόστολου, το βραβείο παρέλαβε ο αδελφός του Γιάννης. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News